Luka1010 dobrodosao na forum
Luka1010 dobrodosao na forum
Mađarski štoper Richárd Fábián odigrao je 150 utakmica za klub... Odličan u prvoj sezoni, kvalitet njegovih igara je počeo da opada iz sezone u sezonu...
Omladinac iz Angole Bartolomeu Zundo je odigrao 100 utakmica za klub... U prve 3 sezone je bio prosečan, čak slab u drugoj, ali je ove sezone eksplodirao, postigavši 20 golova do sada, uz 8 asistencija...
Legenda mog kluba, Siniša Mihajlović, centr. vezni, za 5 sezona, imao je 139 mečeva, a 76 golova. U prve dvije sezone bio je solidan, ali kako sam mu ja povećavao samo napadačke osobine, u trećoj je explodirao, i razlika između odbrambenih i napadačkih mu je bila za 20, pa nisam mogao dodjeljivati skil poene napadačkim osobinama. U petoj sezoni imao je 3 zvjezdice, a bio mi je najbolji u napadu. Te sezone je dao oko 30 golova. Jedina sezona u kojoj ga nisu mučile povrede je peta, inače nije mogao 5 mečeva, da se ne povrijedi. Mečeva: 139 Golova:76 Asistencija:39
juce sam ispao u Kupu u polufinalu i danas vidim da sam dobio tanjir za trece mesto. Zanima me da li neko zna po kom kriterijumu Nordeus to odredjuje s obzirom da nema tekme za trece mesto?
a sto volim kad nasapunjam veci level nakon kurenja i velikog ega,lijepo liku kazem brate nasapunjat cu te lik mi se smijo sad je popio 7 komada u 2 tekme LP-a 3-0 i 4-1 i to u uzvratu sa igracem manje sam ga razvalio da ga jos boli,sta se kurcis brate kad mi nisi dorastao,level jace jedemn za dorucak a ligu bi uzeo sa pola gasa da se ne sprdam i da ne zelim ponavljat lvl
u finalu me opet ceka level jaci,ali lik ima CAK 5 igraca sa 7* skoro da mi je pretnja sve manje od moje pobjede sa minimalno 2 razlike je neuspjeh,lik igra 4-4-2 di ces sokole nisi svjestan sta te ceka,mislis lako ces e pa care OVO JE BOCA JUNIORSSSSSSSSS
Foto finis :-) minimalne sanse imamo da odbranimo titulu ali nema predajeeeeee
Usli smo u finale LS :-) a sutra nas ceka finale kupa
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО