tim slozen nova formacija je tu
Moj golman je dobio ocjenu 5 vjerojatno zato što je primio 2 gola od 3 udarca u okvir (logično). Potpuno se slažem s Vedranom koji je napisao da to sve jedno s drugim nema veze. Mislim da je igra previše random.
Znam da se tava trolovanja događaju i u stvarnom nogometu, međutim meni nikad neće biti jasno zašto nas troluju napušteni, neaktivni timovi sa upitnim takitčkim postavkama (vjerojatno većina istih ima napadački mentalitet) dok mi kad pokušavamo obraniti se od jačeg tima, ne pomažu nam formacije, taktike, eventualno puka sreća da protivnik ima loš dan ili igrače van forme. Eto sami pokušajte sjetiti se kakva ste rezultate imali protiv jačih timova. Ja takve utakmice mogu nabrojati na prste jedne ruke
Ex top eleven player
ja sam prosle sezone u LP do finala izbacio sve sa 45 lvla a bio sa 44 lvl i vecina ih je imala jaci tim od mene ja postavke nista nisam mjenjao vec 5-6 sezona i lik ima obranu 7* i napadaca od 8* i nije mi gol zabio a primio je 3 u dvije tekme fakat nevjerovatno i tesko objasnjivo jedino u finalu me lik bas nasapunjo i statisticki i sve ostalo dok ostali i ne bas dapace protiv vecine sam cak imao i statistiku bolju,po meni i vise nego nerealno
Daj pomozite kad ima najvise bustera za skidat oko koliko sati?
Pa kako trenirat igrace bez toga? haha moram malo se nakupt svega za sljedecu sezonu plus nabavit novu garnituru oficall tima