Results 1 to 10 of 909
Like Tree1593Likes

Thread: ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie Branko Klikovac's Avatar
    Quote Originally Posted by Najdox View Post
    Ja bi pokušo sa ovom formacijom...

3-2(dml-dmr)-2mc-1-2

A možda ako imaš jaka krila, pokušat sa 4-4-2 / normalan / preko oba krila
    Imam ML odličan, još malo skaut, ali nemam MR, jedino DMR skaut može odigrati na toj poziciji! Hvala na pomoći!

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Branko Klikovac View Post
    Imam ML odličan, još malo skaut, ali nemam MR, jedino DMR skaut može odigrati na toj poziciji! Hvala na pomoći!
    ma cepaj to sa 4-1-4-1 napadacki preko krila,crvene na ml-mr-st ja sam ubio 4-3-3 sa tom formacijom

Rookie Branko Klikovac's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    ma cepaj to sa 4-1-4-1 napadacki preko krila,crvene na ml-mr-st ja sam ubio 4-3-3 sa tom formacijom
    Znači, 4-1-4-1! Pred kraj prošle sezone, igrao sam sa, u tom momentu prvoplasiranim, koji je bio mnogo jači od mn, igrao je 4-3-3, sjećam se da sam analizirao čitavu noć šta da odigram, i... 3-0 za mn, u gostima, A NMG DA SE SJETIM FORMACIJE!!!

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Branko Klikovac View Post
    Znači, 4-1-4-1! Pred kraj prošle sezone, igrao sam sa, u tom momentu prvoplasiranim, koji je bio mnogo jači od mn, igrao je 4-3-3, sjećam se da sam analizirao čitavu noć šta da odigram, i... 3-0 za mn, u gostima, A NMG DA SE SJETIM FORMACIJE!!!
    u LP prekjucer sam to igro 4-1-4-1 protiv lika koji je level jaci i ubio ga 3-0 on 4-3-3 igro