@ wolf
mislim da nisi pogrešio, jer da si ih odmarao ne bi prošao u finale. U svakom slučaju, srećno u finalu.
@ wolf
mislim da nisi pogrešio, jer da si ih odmarao ne bi prošao u finale. U svakom slučaju, srećno u finalu.
Liga:
Liga sampiona:
Ispali smo na penale a malo je falilo da izbacimo tim sa 6 igraca sv. klase i sve ostalo skauti
imam pitanje
napravio sam novi profil i poslao si zahtjev za top11 na njega i kad sam htio uci pokazalo mi nesto cudno,pokusao sam i sam bez pozivnice uci i isto mi izbacuje
ovo na slici
sta to znaci ako iko od vas zna
Već 19 sezona ne uspevam ući u finale LŠ sa Belgrade United-om... U poslednjih 8 sezona, 4 puta smo ispadali u polufinalu... Posle poraza 2-3 kod kuće, protivnik je pomerio revanš u 4:30 prošle noći... Čekao sam utakmicu, ali nije počela u 4:30... U 4:31 sam restartovao igru i video da je rezultat simuliran, 1-0 za protivnika... Totalno nefer od strane Trolldeusa...
Liga - 5 mjesto , 3 boda manje od 4 , do kraja nas ceka velika borba za tu poziciju koja vodi u LP (igramo protiv 4 posljednje kolo)
Liga prvaka - Grupna faza trece mjesto.
KUP - FINALE
Stigao sam do finala sto se iskreno nisam nadao jer je sezona puna turbulencija . Protivnik je znatno jaci ali se mi ne predajemo .
Sretno svima koji su usli u finale LP / Kupa
@ wolf
znaci igras finale Kupa i Lige Sampiona.lepo, lepo. da nemas mozda sanse za trostruku?