Pazite se kad igrate presing, osušilo mi je igrače... Jedan je pao sa 99% na 62% kondicije, a najviše do sada je bilo na 72%...
upravo odigrah finale Kupa i nažalost čak pet golova u mojoj mreži. i pre meča sam znao da su mi šanse slabe jer ja sam 13-ti nivo a protivnik 16-ti. btw, ne vidim svrhu ovog takmičenja ako postoji tolika razlika ( tri nivoa!!! ) ali dobro njihova pravila.
Ali šta je tu je, više sreće u sledećoj sezoni.
Ono što mi još smeta jeste formacija sa kojom mi je zabio pet golova. Ja sam igrao 4-5-1v a on 4 u zadnoj liniji + DMC i AMR AMC AML i dva napadaca. Dakle, bez MC igraca!?!?! Još je u drugom poluvremenu svog DMC DC igrača prebacio u zadnju liniju jer je bilo u jednom trenutku 2:3. Dakle, praznina na sredini još veća?????!!!???! I umesto da moji MC igrači sa distance napune njegovu mrežu desilo se obrnuto. Treba reći da imam samo jednog igrača sa sedam zvezdica a on trojicu sa osam, tako da nemam za čim da žalim ali formacija je sprdnja.
Pridružujem se čestitkama osvajačima Kupa Aci i Mačvi. :-)
Celtic 1888 je osvojio Ligu, dva kola pre kraja... Ove sezone nismo igrali LŠ, a u Kupu smo ispali posle samo 2 utakmice, u pretkolu (sada se to zove kvalifikacije), Pa smo jedinu obavezu imali u ligi i neočekivano lako je osvojili... Ostaje žal za trol porazom, koji nam je sjebao koncepciju da osvojimo Ligu neporaženi...
Batiiigol...