Koja glupost, sve ste gori i gori TE. Haaaaaa,
Idemooooooooooo
Koja glupost, sve ste gori i gori TE. Haaaaaa,
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Prosao sam u drugo kolo kupa a dalje sta bude nema opterecenja.
Slicno je i sa ligom dosta teska nekoliko starih opasnih protivnika,dve sez sam bez lige sampiona ako i ove nema omanem dobro cu razmisliti sta dalje.
Puno srece svima.
u Kupu ispadam uvalili mi opet dosta jaceg i trebao bi trenirat igrace a meni se to apsolutno neda
liga dosta dobra 90% timova je unutar 2Q razlike bit ce zahebano uzet titulu
Na tvom levelu mora da funkcioniše, ali nisi se dovoljno oslabio, treba na 2* da bude prosjek tima kad uđeš u novu sezonu i dobićeš kup svoje jačine ili čak slabiji. Za takvo oslabljivanje treba da imaš minimalno 8 igrača na 1* i treba da prodaš neke igrače iz prve postave na kraju svake sezone i kupiš igrače na 3* najslabije. Isto tako netreba da treniras igrače na 7-8* jer zbog njih nećeš moći da se oslabiš. Ja tako radim treću sezonu zaredom na 3 rezervna profila i u 2 sezone sam uzeo 4 kupa, na MNK Kaskadi IV čak 2 zaredom.
Legenda FK Partizan, Belgijanac Glenn Borsi je napustio klub... Karijeru nastavlja u Češkoj...
244 utakmice - Drugi je igrač po broju nastupa za klub, 6 manje od Djogovića
195 golova - Ubedljivo prvi na klupskoj listi strelaca, 26 više od Djogovića, ratio 0.80
134 asistencije - Drugi je na klupskoj listi asistenata, 57 manje od Djogovića, ratio 0.55
Prosečna ocena 7.72 - Drugi je na listi igrača koji su pružali najbolje partije za klub, odmah iza Djogovića (7.79)
59 puta igrač utakmice (Djogović 57 puta)
17 žutih kartona
3 titule u ligi