Last edited by MNK Kaskada; 08-24-2015 at 11:07 PM.
Jeste sad sam video ok 👍
liga uzasssss 2 nas sa 250+ kvalitet ostali prosjek 247,7Q bit ce sjebano ali nema predaje idemo po ponavljanje lige
Bice zanimljivo, samo da budemo medju prvih 7 :-)
Idemooooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Sinisa kad ti to kazes onda nejdes na trostruku vec na duplu krunu samo
Hvala Veco,kompletirao sam tim jos prvi dan sezone
Gledam deo foruma na engleskom jeziku i tamo neki lik Khris ( moderator ) govori kako tankuje dve sezone pa onda dve sezone igra normalno i tako u krug. Kaže da na taj način napravi par igrača od 8* a ako bi tankovao po tri sezone imao bi igrače od 9*. Još se hvali kako je uzeo 5 titula Lige šampiona za redom! Idi jebote, mora da ti je bilo stvarno teško da to postigneš!!!
znači, zamišljam situaciju gde neko tankuje i diže kvalitet prvoj postavi a rezerve su mu igrači od 1*. Dakle, prosek neka mu bude 4* i u formiranoj ligi kvaliteta 4* bude situacija Barselona protiv Radnika iz Surdulice!
Totalno nepošteno prema drugim menadžerima!
Po meni, tankovanje treba zabraniti i to na taj način da Nordeus random proverava timove i ko igra sa igračima van pozicije prvo žuti karton a ako se nastavi oduzimati klubove menadžerima! Nordeus uvodi novine sa kondicijom i "ocene uživo" DA BI IGRICA BILA ŠTO REALNIJA, a s druge strane dozvoljava "tankovanje". WTF!?!??!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522