s kakvim ti momcadima pobjeđujes strasno,pa gdje bi tebi bio kraj sa skautima ili nedaj boze 7* prvih 11 da imas jaoooo
Koji je rekord povreda na jednoj utakmici ima li neko?
Ukupno 16 dana 20 crvenih i samo 5 igraca na klupi... bice zanimljivo imam T ali necu da kupujem cekam dresove
s kakvim ti momcadima pobjeđujes strasno,pa gdje bi tebi bio kraj sa skautima ili nedaj boze 7* prvih 11 da imas jaoooo
Ubise me danas sa ove 3 povrede (Pjanic od ranije) ne pamtim da sam ovo imao od kad igram
Prošle sezone sam uzeo triplu krunu sa 6 skauta i jednom svetskom klasom na kraju sezone (Ilić počeo sezonu sa 5* i dogurao do 7* za poslednju utakmicu u sezoni)... Na početku sezone ni jednog skauta nisam imao, svi su to postali u toku sezone, pola od njih pred kraj... Još ako ti kažem da su mi na 34 od 52 utakmice branili golmani od 3* i manje, a ostale flop golman od 5*, kog sam prodao na startu ove sezone... Praktično sam osvojio triplu krunu sa 3 igrača... AMC Ilić, 51 utakmica, ocena 8.20... DML Yano, 47 utakmica, ocena 7.60... DMC Chivu, 46 utakmica, ocena 7.59... Još 6 igrača sa ocenama između 7.27-7.31, što je prosečno dobro... Ostali ni blizu...
Cekaj polako shvatice iz Torina je dosao
Check out @TheAnalysisVids's Tweet: https://twitter.com/TheAnalysisVids/...738607617?s=09