Kako mislite kako oni kazu, moze li mi netko onako konkretnije napisati kako ste vi to zamislili? Netko sjedi tamo i vodi utakmice? Stisne dugme sa kojim ja promasim zicera, a protivnik zabije? Kako ste vi to zamislili i zasto mislite da se netko nakacio na vas?
Macva, stari moj, pisao sam ti to vec prije, malo si nerealan, svjestan sam da je igra u mnogocemu nerealna ali ti bas trazis dlaku u jajetu
tako je to u nogometu, imas sanse, promasujes, a protvnik sa dva suta da dva gola, nema tu nista nerealno, a ako sam nesto naucio, ako nemas rupe u momcadi, a Mesa ih nema, jer ima sve skaute, to sto ti imas par sa 7 nije od presudne vaznosti, dogodi se los dan, ovi nabrijani, vjerovatno i bolja formacija i desi se poraz.
Ono sto je stvarno nerealno je kad timovi sa igracima 2,3 zvjezdice a jos neaktivni, pobjedjuju mnogo jace, cesto sa igracima na krivim pozicijama, ali ovako kad igraju dva aktivna menadjera, nema tu nekog iznenadjenja, cak i kad slabiji pobjedjuju, to je bar moje misljenje i moje iskustvo, nema ljutnje.
Igrica ima mana, ali malo realnosti ne bi skodilo ni nama.