Nabijev vas na kuki nordeus![]()
Razmisljam da u novom klubu predjem na 3-4-3 formaciju. baš me zanima kako će sve to izgledati.
Zanimljivo da na aukcijama, pregovorima i skaut listama ima u ponudi dosta igrača sa kombinacijom pozicija DL DC, DR DC, AML AMC AMR ali kombinacija (MR MC) i (ML MC) baš retko.
Zašto je tako ne znam, ali tako je.
P.S.
Mačva brate de si, nedostaju mi tvoji postovi.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pobjeda u prvoj utakmici u gostima
![]()
Izborili smo pristojan rezultat u prvoj utakmici, 1-1 u gostima, ali nas je sudija unakazio... Za čak 4 faula je pokazao žuti, a jedan je pretvoren u gol... Fantastičnu partiju je pružio Olaleye, koji je imao težak zadatak da zatvori protivničkog MR (protivnik je u međuvremenu, od sinoć, jednog MC iz formacije uski dijamant, za koju smo se spremili, zamenio sa MR... Olaleye je dobio plavu strelicu, da pokuša to da zatvori, pošto nemamo krila u timu i u potpunosti je obavio zadatak)...
![]()
Petarda protiv dvanaestog... Sorianini je postigao het-trik, a Karatziolis het-trik u asistencijama... Nervira me kad napunimo boraniju u prvom poluvremenu, a onda u drugom kao da igramo protiv duplo jačeg tima u odbrani...
Šanse da osvojimo titulu su nam teoretske, ali to nije razlog da ne pobeđujemo sve protivnike pred nama, pa zašto ne i prvog...
![]()
Last edited by Steppenwolf; 09-10-2015 at 12:46 PM.
@ wolf
Auuu, wolf pa ti još malo na 4.000 postova! pa pre samo mesec dva si bio čini mi se na 3.000 postova.
svaka čast na volji za tako nešto. plus vođenje detaljne statistike za sve živo.
u svakom slučaju respect.
nije trol, stvarno tako mislim.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522