Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    kakav trening crni kofera se nema na bacanje
    Pa to kad ispadneš iz Kupa ili LŠ, pa imaš samo jednu utakmicu dnevno...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pa to kad ispadneš iz Kupa ili LŠ, pa imaš samo jednu utakmicu dnevno...
    hahaha mos mislit pa da 10-15 kofera na to potrosim ne pada mi na pamet,rađe lupim trening nekom igracu za te kofere

VIP
    hahaha mos mislit pa da 10-15 kofera na to potrosim ne pada mi na pamet,rađe lupim trening nekom igracu za te kofere
    Pa kad igraš jednu utakmicu dnevno, ne trebaju ti koferi... Sačekaš da se napune i odigraš utakmicu... Skinuće ti samo 10-15 kondicije...

Pa kad igraš jednu utakmicu dnevno, ne trebaju ti koferi... Sačekaš da se napune i odigraš utakmicu... Skinuće ti samo 10-15 kondicije...
    ali ovo za ocjene nisam bas pratio ali vidim da treba obratit pozornost gdje je slab protivnik i to iskoristit,svaka ti cast stvarno gledas svaki detalj

VIP
    ali ovo za ocjene nisam bas pratio ali vidim da treba obratit pozornost gdje je slab protivnik i to iskoristit,svaka ti cast stvarno gledas svaki detalj
    Jbg, ranije sam gledao zvezdice, pa krenem da napadam, recimo, levog beka od 2*, a izbegavam desnog od 5*... i na kraju levi bek dobije 9, a desni 6... Sad ne gledam zvezdice, samo ocene... gde krene ocena da pada kod protivnika, u defanzivi, tu napadam... Isto tako, ako protivnničkim napadačima ili veznjacima krene da raste ocena preko 7, a mojima da pada, odmah menjam mesta štoperima ili veznjacima, da ih drugi igrač preuzme... Dešavalo se da protivnički MC dupe pomeri mom MC skautu... Zamenim mesta veznjacima, stavim ovog od 4* da ga pokriva i ovaj ga zaustavi... Najgore je kad se razigra protivnički AMC... nema šanse da ga zaustaviš... Jedan DMC na terenu, i ako on ne može da ga zaustavi, onda obično povučem jednog beka u sredinu, ispred tog AMC...

Jbg, ranije sam gledao zvezdice, pa krenem da napadam, recimo, levog beka od 2*, a izbegavam desnog od 5*... i na kraju levi bek dobije 9, a desni 6... Sad ne gledam zvezdice, samo ocene... gde krene ocena da pada kod protivnika, u defanzivi, tu napadam... Isto tako, ako protivnničkim napadačima ili veznjacima krene da raste ocena preko 7, a mojima da pada, odmah menjam mesta štoperima ili veznjacima, da ih drugi igrač preuzme... Dešavalo se da protivnički MC dupe pomeri mom MC skautu... Zamenim mesta veznjacima, stavim ovog od 4* da ga pokriva i ovaj ga zaustavi... Najgore je kad se razigra protivnički AMC... nema šanse da ga zaustaviš... Jedan DMC na terenu, i ako on ne može da ga zaustavi, onda obično povučem jednog beka u sredinu, ispred tog AMC...
    sistem dupliranja kao,ali uglavnom sad se na puno vise stvari treba gledat jbte naucnu fantastiku su od obicne igre napravili,a mi se u tih 8:27 min umorimo ko igraci na terenu od razmisljanja i zivciranja samo danas sam 7 novih sjedih dobio

Champion lespa's Avatar
    Murinjo je amater u odnosu na wolf-a.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Quote Originally Posted by lespa View Post
    jbga kad je on VUK nema sve se prati hahaha

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    HAaaaaaaaaaa

Idemooooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО