hahaha Đila nesto hahaha,
napokon pobjeda u ligi i to jedva morao sam se vratit napadackoj igri sa presingom po cjelom terenu iako sam utakmicu poceo sa normal i kombinirano uz presing cjeli teren sam se prabacio na napadacki i 4-3-3 ,a poceo sa 451V protiv uskog naravno po obicaju dominirao i s(p)retno zabio gol,potom pred kraj vrsim 2 izmene i prelazim na 4-3-3 golman i napadac (Pele) najslabije ocjene dobili,Orion ce jos sutra dobit priliku u Lp ako ne bude na razini seli na klupu,nazalost sto bi Mesa rekao a i ja sam skuzio nemam vođu na terenu nemam nekoga ko ce im jebat mater na terenu u moje ime NAZALOST ali polako se mladi Pjaca pretvara u lidera ove moje bande,odigrao je zadnje 2-3 tekme dosta dobro i to mi je drago dok Reus konstantno dobiva dobre ocjene a nece fga gol njega mi je zao jer se jako trudi i mislim da kad ga krene da ce poludit...u svakom slucaju dosta dobra utakmica mojih pulena izpostovali su sve dogovoreno u svlacioni,cvrsto stabilno u obrani,bez gresaka i svi iza lopte...odlicno disciplirano bez jurnjave svaka cast to sada treba nastaviti iako ima dosta mjesta za napredovanje ali ja sam zadovoljan

evo i utakmica VIDEO oliti po naski SNIMKA
https://youtu.be/5Q9oRdZ62Wg