ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ma bezi bre igraju divljacku kosarku........street basket.
Klasicna prica ako nemas rezultate ko te j... necu ni da te pratim, tako je i kod nas sa fudbalom kad je u pitanju repka totalna nezainteresovanost ali ipak kosarka je sport broj 2 odmah posle fudbala u vecini zemalja i malo je cudno da za to treba nekog da animiras da gleda... jednostavno ljude ne zanima
Jedva pobeda u ligi:
Doveo sam DMC jutros za svaki slučaj
Protivnik u LŠ:
Sve je moguće
Zavisi kako gledas i u kojim zemljama nije svugde fudbal broj 1...U Americi nije tek je tamo negde na 4,5 mestu.Evo sad se zavrsilo prvenstvo Amerike gde normalno usa nije ucestvovala i pogadjaj osvojila je VENECUELA I TAMO SE POLAKO KOSARKA PENJe NA VISI rang,naravno u Juznoj Americi je neprikosnoven fudbal i treba tako da ostane jer tamo se razvijaju neverovatni talenti za fudbal,ali ima i dobrih kosarkasa poput legende DJinoblija i Scole..Uzmi u obzir ove zemlje sta su bili u sastavu SSSR tamo nije fudbal bas broj 1,u Africi fudbal i kosarka su na 60-40 dok je u Aziji druga prica tamo je kosarka popularnija i imas jednu drzavu poput Filipina gde ljudi u njoj bukvalno zive za basket i kosarku za fudbal i ne znaju............kod nas bi trebalo ici kosarka,vaterpol,tenis,a ne fudbal.
Ja sam se u nas fudbal razocarao 2011 i 2012 i od tad sam bukvalno digao ruke od fudbalske reprezentacije sad ih gledam ko da nisu nasi ko da igra Estonija a ne Srbija...Kad smo se 2010 godine plasirali na sp nismo imali neku ekipu ali smo imali sjajnog selektora Antica i svaku utakmicu pospremimo protivniku 3 komada ali na tom sp-u nismo imali sportske srece protiv Australije pa onaj penal protiv Gane,Australija nam je bukvalno iz dve sanse dala 2 gola...E ta utakmica i ona kad su kosarkaska kradja koja je otisla u istoriju 2010 protiv Turske...to mi je skratilo bar 10 godina zivota 2 soka u 3 meseca!!!!!!!!
Nisam ni mislio na Amere oni su se uvek razlikovali po svim pitanjima pa i po sportu, moja poenta je da za fudbal i kosarku bar u Evropi ne treba neki poseban marketing kad je u pitanju domacinstvo tvoje zemlje... Aca kaze da mnogi nisu ni znali da se igra kod njih, mozda je tako ali ja bih pre rekao da ih ne zanima