Page 107 of 122 FirstFirst ... 75797105106107108109117 ... LastLast
Results 1,061 to 1,070 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Champion lespa's Avatar
    [QUOTE=Aleksandar Ilok;366684]Ovdje se radi o ugovoru sa vragom ocito, inace nema Dinamo ekipu za 2.fazu da ga hebes, i nije mi jasno kako si to zakljucio, pa nismo jednu Folu mogli dobiti, jedva zadrzali 3-0 protiv Norvezanna, obrana igrala amaterski, ali evo posrecilo se gadovima i neka slave, mozda sad imaju sanse za proljece u Europi ako dobro odigraju sa Grcima, i to je to, prosle sezone je bio gotovo isti sastav pa su se obrukali u Europa ligi.

Ali navijači Dinama su čudo. Kad se Dinamo mučio protiv ugostitelja iz Luksemburga bilo je pljuvanje ekipe na max, sad kad je pobeđen Arsenal sada je euforija, ludilo, ekipa igra odlično sada niko ne dovodi u pitanje trenerske kvalitete Zorana Mamića... a u pitanju je vremenski period od mesec dana dakle ista ekipa, trener, menadžment...
    Sad kad u se u dvomeču sa Bajernom bude pokazalo gde je stvarno Dinamo opet pljuvanje ekipe na max i tako u krug...
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro munchen's Avatar
    [QUOTE=lespa;366727]
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Ovdje se radi o ugovoru sa vragom ocito, inace nema Dinamo ekipu za 2.fazu da ga hebes, i nije mi jasno kako si to zakljucio, pa nismo jednu Folu mogli dobiti, jedva zadrzali 3-0 protiv Norvezanna, obrana igrala amaterski, ali evo posrecilo se gadovima i neka slave, mozda sad imaju sanse za proljece u Europi ako dobro odigraju sa Grcima, i to je to, prosle sezone je bio gotovo isti sastav pa su se obrukali u Europa ligi.

Ali navijači Dinama su čudo. Kad se Dinamo mučio protiv ugostitelja iz Luksemburga bilo je pljuvanje ekipe na max, sad kad je pobeđen Arsenal sada je euforija, ludilo, ekipa igra odlično sada niko ne dovodi u pitanje trenerske kvalitete Zorana Mamića... a u pitanju je vremenski period od mesec dana dakle ista ekipa, trener, menadžment...
    Sad kad u se u dvomeču sa Bajernom bude pokazalo gde je stvarno Dinamo opet pljuvanje ekipe na max i tako u krug...
    Balkanski mentalitet . Nema goreg memtaliteta nego kod nas balkanaca oca mi . Mi smo ti nezahvalni ma šta god se desilo . #SamoSloboda

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Ovdje se radi o ugovoru sa vragom ocito, inace nema Dinamo ekipu za 2.fazu da ga hebes, i nije mi jasno kako si to zakljucio, pa nismo jednu Folu mogli dobiti, jedva zadrzali 3-0 protiv Norvezanna, obrana igrala amaterski, ali evo posrecilo se gadovima i neka slave, mozda sad imaju sanse za proljece u Europi ako dobro odigraju sa Grcima, i to je to, prosle sezone je bio gotovo isti sastav pa su se obrukali u Europa ligi.

Uglavnom, danas su odigrali jako dobro i to moram reci, obrana nevjerovatno zrelo odigrala, nisu panicarili, sve mirno...prosto da covjek ne povjeruje, ja i dalje ne mogu vjerovati da se ovo dogadja.
    "gadovi" tu nadam se da mislis na Mamica Zdravka,igraci i strucni stozer odlicno odradili sve i ovo je velik uspjeh,a Fola i Norvezani ajde podcjenili smo ih ali ovo je tek pocetak idemo po bodove u Minhen bar 1 uzet,a onda priredit pakao Olymiakosu u Zagrebu jer su definitivno IGRACI to zasluzili,na strau sad vasa mrznja prema Mamicima momci trebaju podrsku navijaca jer definitivno su je zasluzili sta god ti mislio

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    [QUOTE=lespa;366727]

Pa taj rad, oni koji sad svrsavaju su majmuncine, ne shvacaju nista..pravih navijaca BBB nema vec dugo i nece se vratiti dok je Mamic tu..

Proguglaj samo malo i pogledaj na youtubu kakva je atmosfera bila protiv Arsenala prije par godina..

Ova pubika je umjetna, bolje 1000 pravih nego 15 000 laznih
    lespa and munchen like this.
    Sezona 27, Level 27

Champion lespa's Avatar
    Proguglaj samo malo i pogledaj na youtubu kakva je atmosfera bila protiv Arsenala prije par godina..

Ova pubika je umjetna, bolje 1000 pravih nego 15 000 laznih

pogledao sam, nešto iz 08.08.2006. godine.
    nema šta odlična atmosfera, navijanje...
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    E, a zašto vi ne otvorite novu temu, Dinamo, pa tamo lepo, natenane, razglabate do mile volje... Ajde, tu i tamo neki off-topic post, ali baš preterujete kad je Maminjo i Dinamo u pitanju, kao da je Maminjo izmislio mešetarenje...

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Ovim je NORDEUS potvrdio da igrica nema vezu sa vezom,uzalud trud uzalud sve...
    Imam vise kornera i moji ne znaju ni jedan gol da daju a u timu imam 4 igraca sa tom spec.
    Dok ovi iz Zeljeznicara nemaju ni jednog igraca sa spec.korner i daju mi sva 3 gola iz kornera...
    Pa dokle vise ovakve gluposti da trpim...

munchen and Top El like this.

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Ovim je NORDEUS potvrdio da igrica nema vezu sa vezom,uzalud trud uzalud sve...
    Imam vise kornera i moji ne znaju ni jedan gol da daju a u timu imam 4 igraca sa tom spec.
    Dok ovi iz Zeljeznicara nemaju ni jednog igraca sa spec.korner i daju mi sva 3 gola iz kornera...
    Pa dokle vise ovakve gluposti da trpim...

Davno sam ja rekao da ovi iz nordeusa nemaju veze sa programiranjem. Samo našminkaju igricu, lafo stave neke igrače da imaju neke specijalnosti, a te specijalnosti nikako ne utiču ni na što. #SamoSloboda

Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    "gadovi" tu nadam se da mislis na Mamica Zdravka,igraci i strucni stozer odlicno odradili sve i ovo je velik uspjeh,a Fola i Norvezani ajde podcjenili smo ih ali ovo je tek pocetak idemo po bodove u Minhen bar 1 uzet,a onda priredit pakao Olymiakosu u Zagrebu jer su definitivno IGRACI to zasluzili,na strau sad vasa mrznja prema Mamicima momci trebaju podrsku navijaca jer definitivno su je zasluzili sta god ti mislio
    Mislim na sve.

Navijanjem za igrace, navijas za Mamicev privatni djep, oni igraju a pare idu njemu, oprosti ali ja se ne prodajem za Ligu prvaka, Bayern, Arsenal i Olympiacos, moji principi kao uostalom i principi svakog pravog navijaca Dinama su ipak malo veci, ma sta ti mislio. Samo ti uzivaj i davaj podrsku igracima koji igraju za GNK Mamic, navijaj za klub iz kojeg predsjednik izvlaci novce, ja cu se sjecati pravog Dinama i nadati se da ce se jednom vratiti.

GNK Mamic je jucer odigrao zrelo, jako dobro rekao bih, i njegovu pobjedu necu da umanjujem, ali Arsenal nije igrao bez 6 prvotimaca, usli su sa stavom lako cemo u mec, plus imali smo srece kod iskljucenja, i na kraju ipa, k strahovali za pobjedu. Nerealni dio navijaca gdje i ti pripadas, sad masta o bodu u Bavarskoj, pobjedi protiv Grka itd..Bayern ce nas razmontirati na proste faktore, a vrlo lako je moguce da cemo imati omjer 1 pobjeda 5 poraza, sto u konacnici nije ni vazno, jer sad ovom pobjedom protiv Arsenala, misevi ce izaci iz rupe a Mamic ce godinama trkeljati o povijesnoj pobjedi, bit ce tesko izdrzati te spinove.

Podsjecam i da je Villareal prije par sezona dosao sa podcjenjivackim stavom i bez pola momcadi, Dinamo je u 1.kolu pobijedio a kasnije svi znamo sta je bilo, zato mali savjet..prvo skoci pa reci hop.
    lespa likes this.
    Sezona 27, Level 27

Ligu smo osvojili, mozda cemo i Ligu prvaka, kasnije slike
    NTNK, lespa, munchen and 2 others like this.
    Sezona 27, Level 27