Ma nije isto kad ti sam organizujes prvenstvo i ovo sad po meni totalno glupo a bice i u fudbalu jos gore po citavoj Evropi grupe... nije to onaj osecaj kao na mundijalu kad su sva desavanja u jednoj zemlji
Ma jasno ali pazi, Hrv je imala sad sanse da napravi dobar marketing, da svako dijete zna da ce uskoro biti EP i da ce se dio igrati i kod nas, prilika da se cuje za te decke, a sta oni urade? Bas nista. Ok ja ne pratim bas tako pozorno, ali je cinjenica da sam saznao da se igra kod nas, tek dan prije. I puno je takvih. Cak se i pisalo o tome, kako se nista nije uradilo da se priblizi ljudima kosarka.
Vjerovao ti ili ne, ali nekad je i kod nas svako dijete znalo kad repka igra, mada nismo imali vrhunske rezultate. Sjecam se onog prvenstva kad Hrv nije htjela na postolje, pa to je bila ludnica, nakon svake tekme ides van igrat kosarku, svako drvo je imalo svoj kos bila je ludnica, pa cak i kasnije kad smo otisli u prosjecnost, ali jos uvijek je bilo blisko ljudima, ovo sad je nesto nevjerovatno
Aco internet danas ne igraju se djeca vise vani kosevi,igralista za mali nogomet sve zjapi prazno nazalost,ali iskreno velika sramota da nisu niti jednom nakrcakli arenu da se orilo u areni kao recimo na rukometu kad je SP bio,a igraci su to ocekivali ali mi smo mentalitet da Gruziju,Makedoniju nece gkledat jer ih smatramo ani kosarkom jbga,a i da je Xeska bila u Zgu nebi bilo puno garant,u prvoj tekmi su nas LOVENCI nadglasali,PA NEMOJ ME HEBAT,a danas nam Cesi ocitali lekciju sramota velika iako bolje da nismo prosli jer bi nas Srbija pregazila bar 40 razlike realno ovo je smjesno i zalo0sno da nas pobjeđuju Gruzija,Senegal,Ceska pa egal sa Filipinima pa to nemoze bit normalno sa ovakom momcadi.Nadalje ja do prije 15 dana nisam pojma imao da je Euro u kosarci kod nas nigdje reklame nista blamaza ogromna i neko za to treba odgovarat
Svaka cast za statistiku AML i AMR-a. Jesi koristio tu fomaciju citave sezone, i jel igras preko krila?
Zilavi Finci
Zilavi Boga mi...
A sada na Veselog i Šilba...