haha 30 razlike
haha 30 razlike
Prvi put u zivotu gledam Cesku u kosarci
Jesu oni toliko jaki ili vi jos spavate jbt
Kako kaze jedna reklama, Hrvatska je zemlja kosarke, kosarka nam je u krvi..je morgen.
Moze li mi netko tko vise od mene prati reprezentacije, reci da li je Srbija ikad bila organizator ili suorganizator nekog natjecanja?
Ja sam doslovno dan prije prvenstva saznao da se kod nas igra, nije bilo marketinga, nije bilo nicega, cak se i pisalo o tome, atmosfera je bila nikakva, ko u kazalistu.
Sta reci, imamo zvijezdice koje kad treba ne pokazu sta mogu i znaju. Kako je moguce da Saric skoro cijelu utakmicu nema kosa.
Sta rec, gubitnicki mentalitet je i dalje tu, svjetski smo prvaci u prijateljskim utakmicama, na turnirima smo koma
Vi pre svakog veceg takmicenja se svrstavate u favorite i ciljate medalju i onda dodje hladan tus...........
Bili smo organizatori 2005 Eurobasket koji je prosao neslavno sa najacim timom smo doziveli debakl protiv Francuza u osmini-finala,neki kazu da je trebalo utakmice da igramo u areni a mi smo igrali u NS spens...................ja sam vasu repku pratio na pripremnim utakmicama i jako me nerviraju oni glupi komentatori na hrt koji misle da ste Amerika..........
Nisu oni tolika nepoznanica u kosarci...............ako si pratio mogao si videti da im igra vas bivsi igras Shilb kao i sjajnik Satoranski koji ume malo i da uprska stvari i da pretera sa asistencijama kao i Vesely koji je igrao u Partizanu tu se afirmisao otisao u NBA gde nije dobijao pravu sansu i prosle godine se vratiu u Evropu tacnije u Fenerbahce...Prica se da se vraca vec ove sezone u NBA posle eurobasketa........