Blic Sport | Eurobasket 2015 | Šarić potcenjivački o Srbiji: Imaju tog Teodosića i „malog” Bjelicu, a ovo drugo...
E Aco o ovo me ti pricam procitaj ovaj tekst koji je izjavi otac od Sarica lik ili je malo popio ili je previse glup...........Covek se izlupetao za medalju,cuj mali Bjelica covek ce da mu stavi sina u dzep...........a naj smesnije imaju NBA igraca kog ej Bogdanovic,Rudez pa oni samo mogu da brisu parket u NBA.toliko od mene...........
Sta si tako nabrijan, smiri zivce koga briga sta ko kaze u novinama. Ko moze da brise parket isto je nevazno, ovo je jedna utakmica i u njoj je sve moguce.
Normalno da mi iz Hrv vjerujemo da mozemo, da prekinemo jedan neugodan niz koj traje otkad nismo htjeli da se popnemo na postolje..imamo perspektivu, samo da se rijesiti tog gubitnickog mentaliteta.
Pusti izjave, pusti glupe price, uzivaj u svojoj repki koja stvarno lijepo igra i nadaj se da cemo se susresti u cetvrtfinalu, bit ce svakako zanimljivo i ja jedva cekam pa neka bolji pobijedi
Samo da mi sad dobijemo Cehe..nece biti lako
Bogami bice povuci potegni xD
Strasno kakav sut..nece 3.nikako..evo ovih na 11..
Ne gledam jbg mesam ajvar pratim samo rez. Dobro tovare cesi.
Sve im ulazi, dakle nevjerovatno, sta god sutnu udje. Auu kakva blokada Sarica nad Veselim sad..ali na - 15 smo i Cesi imaju loptu
Ja lepo kazem ima Ceska da vas nabrija.....
I treba kad igramo ko pi...