Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ munchen
    u pravu si druze, i ja sam primetio da dok sam imao par klubova na laznim profilima i gde sam ulazio na po par minuta dnevno imao sam sasvim dobre rezultate.
    jedan od problema ove igre je u sledecem: menadzer x (ne kupuje tokene i ne farmuje) i organizuje prijateljske da bi dosao do kofera rizikujuci povredu, trenira igrace da bi podigao kvalitet isto rizikujuci povredu dakle ulozi vremena, energije, zivaca u igricu i ok koferima podigne moral i kondiciju ekipi a treninzima podigne kvalitet ekipi. ili jos gore odluci da igracu dodeli spec ( 40 - 50 skil poena).
    A menadzer y se loguje na igricu klikne opciju kupi tokene i sebi kupi kofere, skaut igrace koji imaju spec i gle cuda bude u ligi ispred menadzera x. toliko o tome sto je Nordeus ispostovao menadzera x i toliko o realnosti igrice. Evo ja licno kupujem povremeno tokene da bih castio ekipu sa skaut igracem i da bih imao tokene za aukcije i pregovore ( kofere ne kupujem). I evo u ovoj sezoni igram polufinale LP i Kupa i lozim se da sam neki menadzer.
    Moje misljenje je da Nordeus treba da uvede placanje 5-10 evra mesecno ali onda nema kupovine skaut igraca, kofera i aukcija vec klubovi direktno kupuju/prodaju igrace. I onda bi oni koji uloze vremena u igricu bili u prednosti u odnosu na one koji se loguju na igricu jednom u tri dana.
    Ali onda bi ostali bez velikog broja menadzera i to bi bio kraj igrice.
    Mozda ces reci na ovo pa sta koj djavo igras onda?! Ovo sto sam napisao sam shvatio igrajuci igricu ali sam se u medjuvremenu navukao i sad nema nazad...
    Sve si u pravu. Pa u pravu si i za plaćanje. Ili ako već ne bi htjeli da naprave to onda nek dijele menadžere, oni koji kupuju tokene nek sortiraju u jednu grupu, ove koji ne kupuju u drugu, i tako formiraju lige, lige prvaka i kupove. Ali bi bilo realno da naprave da oni koji nisu aktivni ne bi trebali biti u ligi ispred menadžera koji se svaki dan loguju na igricu. Pa makar to bili oni koji samo uzvraćaju poklone (ps. ne oni koji ulaze svaki dan a imaju najlošiju ekipu, mislim na nešto slično mom slučaju. Imam jaku ekipu a 6 sezona ne mogu bit među top 7.)
    Last edited by munchen; 09-13-2015 at 07:44 PM.