hahahahahah
Ma nek naprave realno brate dragi. Ako si neki menadžer moraš vodit svoju ekipu i tačka. A ne uđeš 2 put u sezoni i budeš prvi. A što se tiče sortiranja lige, vjeruj da kod njih već postoji to sortiranje. Kod mene brat npr. nije ulazio par sezona, svi igrači su ostali oni djedovi, 33 i 34 godine, i evo već 5 sezona kako je aktivan svaki dan ali 5 sezona ne mijenja igrače, nego igra sa onim što mu nordeus dodijeli, sa tim djedovima. I cijela liga je takva. Ima metar aktivnih igrača koji igraju sa djedovima, dovedu po jednog dva igrača max. Ali svake sezone su iste ekipe što se jačine tiče. I onaj koji je aktivan, koji prati utakmice je u vrhu, oni koji nisu oni su na dnu tabele i gotovo. Meni nije zanimljivo igrat igricu a ne kupovati i prodavati igrače, ali izgleda da je bolje tako, nego ovako kao ja. Ustajem rano da kupim igrače i nikad proć u sljedeći level. A moji konkurenti igraju sa djedovima i lošijim igračima i poderu me laganica.

1572Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

. Kod mene brat npr. nije ulazio par sezona, svi igrači su ostali oni djedovi, 33 i 34 godine, i evo već 5 sezona kako je aktivan svaki dan ali 5 sezona ne mijenja igrače, nego igra sa onim što mu nordeus dodijeli, sa tim djedovima. I cijela liga je takva. Ima metar aktivnih igrača koji igraju sa djedovima, dovedu po jednog dva igrača max. Ali svake sezone su iste ekipe što se jačine tiče. I onaj koji je aktivan, koji prati utakmice je u vrhu, oni koji nisu oni su na dnu tabele i gotovo. Meni nije zanimljivo igrat igricu a ne kupovati i prodavati igrače, ali izgleda da je bolje tako, nego ovako kao ja. Ustajem rano da kupim igrače i nikad proć u sljedeći level. A moji konkurenti igraju sa djedovima i lošijim igračima i poderu me laganica.