HAHAHHAHAH pogledaj reakciju odbrane kod oba gola Alkmara oce covek da iznese loptu i zaboravi je i mi primimo gol za igracem vise.Jedini koji vrede u ovom timu su Abubakar i Zivkovic,malo se pridoda i Vuliocevic,Ilic i to je to.....................
HAHAHHAHAH pogledaj reakciju odbrane kod oba gola Alkmara oce covek da iznese loptu i zaboravi je i mi primimo gol za igracem vise.Jedini koji vrede u ovom timu su Abubakar i Zivkovic,malo se pridoda i Vuliocevic,Ilic i to je to.....................
Naš najbolji igrač je Babović, nemoj tako... Kao u onoj poslovici "Pune puške se plaši jedan, a prazne dvojica", kad Babović ima loptu, plaši se i protivnik i Partizan...
Naš najbolji igrač je Babović, nemoj tako... Kao u onoj poslovici "Pune puške se plaši jedan, a prazne dvojica", kad Babović ima loptu, plaši se i protivnik i Partizan...
Ovo nam je prva i zadnja pobeda u Ligi Evrope,cak se i Kovinjalo zajebava sa nasom odbranom.
Ja kad čujem Kovinjala, tri dana sreće nemam... Možeš misliti kako je tek Partizanu...
bolje Kovinjalo nego onaj komentator tenisa Višković. kud njemu dadoše da prenosi fudbal.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522