Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    ajmo Partizan izdrzi jos 15tak min
    HAHAHHAHAH pogledaj reakciju odbrane kod oba gola Alkmara oce covek da iznese loptu i zaboravi je i mi primimo gol za igracem vise.Jedini koji vrede u ovom timu su Abubakar i Zivkovic,malo se pridoda i Vuliocevic,Ilic i to je to.....................

VIP
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    HAHAHHAHAH pogledaj reakciju odbrane kod oba gola Alkmara oce covek da iznese loptu i zaboravi je i mi primimo gol za igracem vise.Jedini koji vrede u ovom timu su Abubakar i Zivkovic,malo se pridoda i Vuliocevic,Ilic i to je to.....................
    Naš najbolji igrač je Babović, nemoj tako... Kao u onoj poslovici "Pune puške se plaši jedan, a prazne dvojica", kad Babović ima loptu, plaši se i protivnik i Partizan...

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Naš najbolji igrač je Babović, nemoj tako... Kao u onoj poslovici "Pune puške se plaši jedan, a prazne dvojica", kad Babović ima loptu, plaši se i protivnik i Partizan...
    Ovo nam je prva i zadnja pobeda u Ligi Evrope,cak se i Kovinjalo zajebava sa nasom odbranom.

VIP
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Ovo nam je prva i zadnja pobeda u Ligi Evrope,cak se i Kovinjalo zajebava sa nasom odbranom.
    Ja kad čujem Kovinjala, tri dana sreće nemam... Možeš misliti kako je tek Partizanu...

VIP
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-butd10.png

Dva nova omladinca dolaze iz Severne Koreje...

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-9.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-10.jpg

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ja kad čujem Kovinjala, tri dana sreće nemam... Možeš misliti kako je tek Partizanu...
    bolje Kovinjalo nego onaj komentator tenisa Višković. kud njemu dadoše da prenosi fudbal.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522