Gazi, gazi, gazi kraljeveeeee, kraljeveeee, kraljeveeeeee
Jedan će Real plakat cijelu noć,
j€bi se Madride, Celtic je šampion hahaaaaa
Ex top eleven player
@ t11 fan
Cestitke na pobedi! Ako vec nije mogao da prati, trebao je da stavi klasicnu 4-4-2 bolje bi prosao. Naravno, ako ima MR I ML igrace.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sta sa ligom vidio sam neko je napisao nešto o izvlacenju
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Iskreno iznenadio sam se rezultatom, bio bih sretan i sa neriješenom. Igrao sam normalnim mentalitetom, tvrdo startovi, niski pressing, bez offside zamke, a počeo sam pratiti utakmicu na poluvremenu kad je već bilo 1-3. Uopće nemam zadnjeg veznog u Celticu pa sam stavio u sredinu veznog reda najjačeg MC-a i stavio mu plavu strelicu da pokuša zaustavit njihovog AM-a. AMR koji je zabio gol bio je na klupi i ušao kao 3. zamjena
Ex top eleven player
U takvoj utakmici svaki postotak je bitan
Glavno da sam ga skinio, sad trebam izdržat bez trolovanja do kraja.
U međuvremenu glavni tim je danas trolovan i izgubio je prednost od 3 boda, sad je liga totalno neizvjesna. Clermont je danas slavio i zadržao 3. mjesto, ali sa 2 poraza iz prethodnih utakmica ispao je iz utrke za naslov, sad je na 8 bodova zaostatka iza vodećih.
Celtic za sat vremena igra uzvratnu LP kod kuće, brani prednost od 1-3 iz prve utakmice. Ajmo Kelti po polufinale!
Ex top eleven player
Ja sam sam sebe trolovao u ligi do kraja sezone,a u LP prošao dalje kao po obicaju
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk