Page 98 of 108 FirstFirst ... 488896979899100 ... LastLast
Results 971 to 980 of 1077
Like Tree1169Likes

Thread: ☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆

Champion lespa's Avatar
    poraz u ligi od treceg na tabeli i najverovatnije gubitak prve pozicije a i titule kako izgleda.
    Po meni, poraz je zbog trola Nordeusa a ne lose taktike. Sad, neki ce reci da sam ja kriv jer sam stavio samo tri DC-a protiv dva ST-a i dva AMC-a, ali ja bih postavio stvari drukcije. Ko je pokrivao mog MR i ML igraca, njegovih 5 igraca se brani protiv mojih sedam igraca. Plus imam igraca vise 25 minuta a on u zadnjoj liniji ima tri igraca sa dve zvezdice.

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-170.jpg

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-171.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    drugari, mala pomoc.

kupio sam igraca i nije potpisao za klub i imam 6 dana za potpis a nova sezona pocinje za 4 dana. da mi se ne desi da mi ode igrac jer eto pocinje nova sezona a igrac nepotpisan iako sam pokriven po broju dana?
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    drugari, mala pomoc.

kupio sam igraca i nije potpisao za klub i imam 6 dana za potpis a nova sezona pocinje za 4 dana. da mi se ne desi da mi ode igrac jer eto pocinje nova sezona a igrac nepotpisan iako sam pokriven po broju dana?
    Imas 6 dana i dalje nema veze pocetak nove sezone
    t11_fan likes this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Imas 6 dana i dalje nema veze pocetak nove sezone
    U Tom slucaju, bolje da ga potpisem u sledecoj sezoni jer onda ga dobijam na 3 sezone nije svejedno.
    Hvala :-)

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Da, I kod mene je tako.
    kod mene normalno doduse samo jedan me pratio
    ali ja njemu nemogu pratit i dalje

VIP t11_fan's Avatar
    U Tom slucaju, bolje da ga potpisem u sledecoj sezoni jer onda ga dobijam na 3 sezone nije svejedno.
    Hvala :-)
    To ti vrijedi tek od 3. dana sezone, dakle svejedno neće ugovor biti na 3 godine. Jedino što možeš uštedjeti je što će biti 7 dana u klubu bez plaće (ako ga potpišeš zadnjeg dana).
    lespa likes this.
    Ex top eleven player

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    To ti vrijedi tek od 3. dana sezone, dakle svejedno neće ugovor biti na 3 godine. Jedino što možeš uštedjeti je što će biti 7 dana u klubu bez plaće (ako ga potpišeš zadnjeg dana).
    pa dobro, kako god. bitno mi je samo da ne ostanem bez igraca koji nije malo placen zbog neke tehnikalije.

VIP
    pa dobro, kako god. bitno mi je samo da ne ostanem bez igraca koji nije malo placen zbog neke tehnikalije.
    A što si ti uopšte kupovao igrača na kraju sezone?
    t11_fan likes this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    A što si ti uopšte kupovao igrača na kraju sezone?
    pa, pod utiskom postova na forumu o odnosu TV / plata, nasao sam napadaca 18 god. sa jednim skil poenom do seste zvezdice i ponadao se da cu dobiti igraca brzog razvoja. Ali, na aukciji je plata bila 3.88 mil a sada pri potpisu novog ugovora trazi 5.2 mil. i kad sam ga probao na treningu ( tekma, tri crte ) samo 67. Hebiga, kockao sam se i promasio. Valjda cu uspeti da ga uvalim prvog dana nove sezone posto ce biti na listi "pregovori".
    A nordgen igrac koga sam uzeo ( DC DL ) ima na treningu ( tekma, tri crte) napredak 147 i brzo ce dobiti trecu poziciju. Ali, dobro ima tri zvezdice pa zato tako brzo trenira.

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-169.jpg

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-173.jpg

☆ Sezona 71 - 20.Septembar ☆-capture-174.jpg
    t11_fan and Shadow like this.

Famous Top El's Avatar
    Prvi je pre 3 kola imao prednost od 13 bodova ali je odigrao 3 neresene za redom a moj tim je napokon nanizao par dobrih rezultata u ligi i 3 kola pre kraja zaostajem 7 bodova,a igramo u poslednjem kolu..Nemoguca misija ali ostajemo da vidimo sta ce se u poslednja 3 kola desavati....

Page 98 of 108 FirstFirst ... 488896979899100 ... LastLast