Čestitam na ulasku u finale
U finalu 4141 normalan mentalitet s plavim strelicama na mc-ove i deri! Ja sam normalnim mentalitetom i timom od 5*, iako sa 451V, uspio zaustavit 442 of full 7*. Nekidan sam stavio sliku te utakmice u ovu temu. Samo naprijed, nemaš šta izgubit
Ex top eleven player
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
tvoja stvar naravno, ali koliko sam te upoznao preko postova, ti si menadzer koji ne kupuje skaute, na aukcijama ne ides preko tri tokena, a imao si pauzu pa ti se skupilo tokena tako da te nista ne sprecava da castis ekipu sa novom garniturom. OK, mozes da kupis recimo zelene kofere i podignes par igraca, ali oni dodju i prodju a zvanicni dresovi ostaju...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
3 od 3 raspad totalni.... sa Borusijom celu sezonu vodim i sad na kraju me dotukli sa 3 vezane bez pobede.
Slabo smo i pratili meceve ove sezone malo smo kulirali doslo do malog zasicenja prvi put za godinu dana
Sve je to točno, nego principi... Sve dresove i grbove do sad sam kupio na akcijama
Glupo mi je dati 200T na grb a ja toliko na aukcijama potrošim u 10 sezona, nek bar malo spuste, ostalo bi mi dosta tokena na popustu za grb i 2 dresa. Ovako bih bio blizu 0 makar da kupim i one jeftinije, izašlo bi me sigurno preko 300 bez popusta.
Ex top eleven player
Meni samo nije jasna politika kod obicnih dresova i grbova za koje nisu potrebna odobrenja i razni ugovori.
Cemu toliko drzanje jednih te istih dresova bez imalo zelje da se to malo osvezi.