Juče katastrofalan dan... Jedna pobeda protiv teške boranije, 3 remija i 2 poraza, sve protiv slabijih ekipa na papiru...
Danas pobjede za mene na svim bojištima. Nisam pratio utakmice, ali pripremio sam dobro timove i svi su slavili
Glavni tim je prošle sezone bio 7. a ove je rano ispao iz kupa pa je potpuno fokusiran na ligu. Postava je dosta "uska" sa 17 igrača, možda dovedem još jednog. Tim igra u osnovi 352, čak nemam uopće bočne braniče, takav sustav ću vjerojatno ostaviti do kraja sezone.
Celtic 1-6 u gostima, trenutno je 4. ali konkurencija je jaka, 5 timova se trenutno bori za vrh. Sutra ima revijalnu utakmicu u LP, osiguran je prolazak grupe, samo je pitanje da li kao vodeći ili drugoplasirani. Trenutno je 4. na ljestvici, cilj je kao i kod ostalih timova osigurati plasman u LP.
Clermont je bio 11. na ljestvici kad sam ga reaktivirao nekidan i uspio sam ga podići na 5. mjesto sa 4 pobjede u zadnjih 5 utakmica. Danas je slavio 0-6 u gostima. 3. i 4. mjesto su 3 boda daleko, dakle još uvijek nismo otpisani, sezona je duga.
U LP u zadnje kolo ulazi kao posljednji tim grupe sa 6. bodova. Igra protiv 3. tima u grupi koji također ima 6, a vodeći (10) igra sa 2. (7 bodova). U zadnjem kolu Clermont mora pobijediti s tim da vodeći ne izgubi, tad mogu proći dalje
Ex top eleven player
Tebe baš seku sa povredama
U svakom od 3 kluba me j**u sa povredama... Ako imam 11 prvotimaca i ostalo rezervisti... i ako u nekoj utakmici ostavim jednog prvotimca na klupi... na treningu, posle utakmice, neće se povrediti nijedan od rezervista koji nisu igrali, povrediće se baš taj prvotimac kog sam želeo da odmorim...
@Steppenwolf
Suosjećam se, to je sprdačina. Koji k**** onda više važi u toj igri ako ni rejting ne važi?
Ex top eleven player