Lepso jesi tu
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Lepso jesi tu
Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
Čim sam zapretio da ću menjati lvl divljanje
Sa BvB klasika xD
![]()
Liga 10. kolo
Kup
![]()
Kakav je igrac Zivkovic pa to nije normalno lomi ledja protivnickoj odbrani.Sjajan potencijal!
bitna pobeda u gostima u prvenstvu i s obzirom da najblizi pratioci igraju toplo - hladno odlazak na +7. jos jedna od mnogih tekmi koje sam uzivo pratio gde u prvih 45 minuta jednu ekipu sve hoce i sve ulazi a onda u drugih 45 minuta sve ide na vodenicu druge ekipe.
Veoma lose sam poceo crveni u 17. minutu i protivnik zabija iz penala, onda u 26. minutu primam gol i to je 2:0 za protivnika i mislio sam da je to to. jos i povreda napadaca u 56 minutu i mislio sam da gore ne moze a onda preokret i pobeda 3:2. s obzirom da sam gubio 2:0 i igrao vise od sat vremena sa igracem manje, trol rezultat u moju korist. danke Nordeus!
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Umoran sam od ove igre... ovakve... To vam je kao da nimfomanka kaže da je umorna od seksa, pa sad vi vidite koliko je sati...![]()
Korektan rezultat
Moćni Gagas lepo napreduje bez ulaganja
![]()