ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Dobra utakmica u kupu, a mislio sam pregazit će me
Počeo sam u standardnoj formaciji 4-1-3w-2. Loše je krenulo. Primio sam gol u 4. min (u prvom napadu). Ali nakon tog gola dominiram na terenu i po broju šuteva, ali svi šutevi završavaju u bloku protivnika. Vidim da su mi svi igrači dobro pokriveni i da je to glavni razlog da sam imao samo 1 šut u okvir gola i 15 u blok. Odlučujem da izvadim MC iz igre i ubacim napadača a drugog napadača stavim na AMC (prelazim na široki dijamant). Gubim posjed lopte, ali šutevi su konkretniji i konačno je pao gol izjednačenja.
Čak sam igrao sa rezervnim timom, sutra sa istim protivnikom u ligi prvaka. Na kraju je red da se zahvalim i svojim navijačima![]()
Glavni tim je slavio u ligi kod kuće 2-0 a, a u kupu u gostima 1-1. Igrali su dobro kup, imao igrača više i baš tad me pokosi ozljeda a taman obavio 3 zamjene pa nisam imao prednost. Sve u svemu rezultat je pozitivan, optimist sam pred uzvrat. Zasad nemaju poraza u svim utakmicama, 4 pobjede i 2 remija.
Celtic odličan u kupu sa 4-0 kod kuće, ali ligašku je izgubio 3-4 u utakmici koju je kontrolirao i vodio, ali izgubio primio 3 gola zaredom.
Dnipro je dominirao u kupu, 61% lopte, ali nije realizirao dominaciju i završilo je 0-0 kod kuće. Šteta što nismo gola dali, u uzvratu moramo po pobjedu.
@lespa
Zaboravio sam dodati, možeš ti meni slobodno pokloniti službeni dres ako si dobre volje, rado ću prihvatiti takav poklon, ne samo od tebe, nego i od drugih članovaAjde budite velikodušni hahaha
![]()
Ex top eleven player