Page 66 of 76 FirstFirst ... 16566465666768 ... LastLast
Results 651 to 660 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Malo sam istraživao ekipe sa svog levela i ustanovio da trenutno postoje 3 lige na 48 levelu.

1). LIGA PONAVLJAČA LEVELA

2). LIGA SASTAVLJENA OD TIMOVA KOJI SU PREŠLI U VIŠI NIVO LIGE

*označeni timovi su prvaci iz prošle sezone*

3). LIGA PONAVLJAČA I TIMOVA KOJI SU PREŠLI U VIŠI NIVO LIGE

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Malo sam istraživao ekipe sa svog levela i ustanovio da trenutno postoje 3 lige na 48 levelu.

1). LIGA PONAVLJAČA LEVELA

2). LIGA SASTAVLJENA OD TIMOVA KOJI SU PREŠLI U VIŠI NIVO LIGE

3). LIGA PONAVLJAČA I TIMOVA KOJI SU PREŠLI U VIŠI NIVO LIGE

Mesa, jeli ostaje ponovo 50 nivo?

Idemoooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Mesa, jeli ostaje ponovo 50 nivo?

Idemoooooooooooooooooooo
    2 su lige na 50 levelu, tako da ce vjerovatno praviti jednu na 51 level. Al stvarno ogromna je razlika u kvaliteti izmedju te dvije lige, tako da će u slabijoj ligi prvak biti N.K. Tuzla (Davor Galušić) koji ima svega 3 skauta u ekipi (8* kad ja gledam). U jačoj ligi će se rješavat izmedju Vučice i Glogovice (Vučica ima prednost 7 bodova).

VIP t11_fan's Avatar
    Čudna ova igra zadnjih dana... Moj glavni tim danas izgubio i pao na 4. mjesto nakon poraza jučer. Statistički smo bili malo bolji, ocjene su dosta dobre (najslabija 6.8) ali svejedno sam poražen 0-1 . Sreća u nesreći pa je konkurent odigrao neriješeno pa sam zadržao jalovu prednost od 1 boda.
    Dnirpo je igrao jutros utakmicu lige u kojoj je pri vodstvu od 1-0 ostao bez DC-a u 58' (2. žuti), gosti su izjednačili, ali u 88' ulazi Alvaro Morata (AML-AMC-AMR na AML) i u kontranapadu u 90' zabija za konačnih 2-1 7 pobjeda u nizu rezultirali su 3. mjestom na ljestvici sa 43 boda, drugoplasirani ima 2 boda više, ali prate nas 3 tima sa 3 boda zaostatka, treba biti oprezan.
    Za 30ak minuta igramo uzvrat LP kod kuće, u gostima je bilo 1-1, kvaliteta je na našoj strani iako nam nedostaje suspendirani skaut MC.
    Celtic slavio 0-3 u gostima, 3 runde su do kraja, 6 bodova prednosti.
    Ex top eleven player

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Evo još statističkih podataka iz moje lige:

LEGENDA:
    S - sezona
    L - broj osvojenih liga
    LŠ - broj osvojenih liga šampiona
    K - broj osvojenih kupova

Mora se nešto mijenjat u kup izvlačenju jer jasno je da ekipe koje igraju od početka (72 sezonu) imaju više šansi da osvoje kup jer uvijek dobijaju ekipe koje su po nekoliko levela ispod njih. Ako samo pogledam koliko kup titula ima čukaricki (24) a koliko je puta osvajao ligu i LP onda je jasno da je njemu mnogo lakše bilo uzet kup titulu nego meni.

VIP
    Kelti su prošli u finale Lige šampiona ukupnim rezultatom 5-1... Zanimljivo je da se protivnički menadžer preziva Herceg, a svih 5 golova im je uvalio Herzig...

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-4.jpg

☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆-5.jpg

U finalu protivnik koji nema skaute, nadam se da neće Trolldeus da radi...

VIP t11_fan's Avatar
    Vidio sam na fb objavu službene TE stranice da su smanjili količinu ozljeda i da se igrač koji je bio ozljeđen ne može obnoviti ozljedu u prvom (ili prvim) trenizima. Znam da je frustrirajuće, i u mojim timovima ih ima, ali ipak olakotna okolnost su tretmani. Trebali bi i mi nekad malo pretrpjeti muku, tko može u stvarnosti momentalno se oporaviti od ozljde ligamenata, loma kosti isl? Ovdje to postoji za 15 tretmana pa mislim da je nekad pretjerano žaliti se na sve te ozljede. Šta bi veliki klubovi dali za oporavak nekih bitnih igrača... Pogledajte npr. Liverpool ili Arsenal, oni jedva skrpaju ove sezone prve postave. Sturridge kad god izađe na teren ili trening obnovi ozljedu, kao da je staklen. Mnogim igračima su zbog tog propale karijere.

I jedno pitanje nevezano za ove ozljede:
    da li je itko od vas u posljednjim sezonama (ova i unazad 4-5) igrao u kupu protiv klubova s nižeg nivoa? S višeg vjerojatno jeste...
    Ex top eleven player

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    I jedno pitanje nevezano za ove ozljede:
    da li je itko od vas u posljednjim sezonama (ova i unazad 4-5) igrao u kupu protiv klubova s nižeg nivoa? S višeg vjerojatno jeste...
    Kup se sastoji od 128 klubova i jasno da je zahvatio neke klubove sa 47 levela u mom kupu sa 50 levelom. U kvalifikacijama sam igrao sa ekipom Colo Colo CF (47 level, ja sam 48 level), kasnije u 1/32 finala sa Turkiye (50 level) i ispao rezultatom 3:4 ukupno.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Samo se ovo i moglo očekivati u najjačem kup takmičenju:

U ligi šampiona Nerko je pomutio planove Vučici, tako da ništa od triple:

Pro PepG's Avatar
    Bice ponavljanja

Page 66 of 76 FirstFirst ... 16566465666768 ... LastLast