U 14 i 39 igram revans utakmicu LS pa ko moze nek uskoci......
U 14 i 39 igram revans utakmicu LS pa ko moze nek uskoci......
LS:Polufinale
Idemooo u finale posle par sezona neuspesnih u LS evo nas konacno u finalu..Utakmicu sam poceo 3s-1-3u-1-2,a protivnik klasican 4-2-3-1.Prvo poluvreme sam dominiraoi dao 2 gola ali u drugom protivnik menja u 4-5-1v stil i krece da dominira i daje gol..Ali uspevamo da uvaljamo do kraja jos jedan i evo nas u finalu....
Drama se nastavlja. Drugoplasirani je izgubio pa sam i dalje prvi.
23. kolo i osvojena titula u prvenstvu!
Nisam pratio mec, pobeda kod kuce protiv drugog na tabeli uz poraz treceplasiranog na gostovanju, i to je +8 tri kola pre kraja. nema sanse da ispustim ovakvu prednost. Titulu su osvojili nordgen igraci kupljeni na pocetku sezone + Gamonal koji su celu sezonu igrali bez bonusa. S obzirom da planiram da drzim ovu ekipu bar 3-4 sezone, svaka sledeca titula ce biti ravna cudu jer koliko vidim napredovali su mozda pola zvezdice u toku sezone. Ali, dobro bice zanimljivije!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prosle sezone smo osvojili LS, ove sezone branimo titulu plasirali smo se opet u finale. Protivnik je ekipa sa kojom sam igrao u grupi i prosle sezone u prvenstvu, uglavnom sam gubio od njega ili igrao nereseno tako da mislim da su mi male sanse da dve sezone za redom osvojim LS ali videcemo igra se jedna utakmica i sve je moguce! Danas u revansu polufinala kombinovan sastav, od pet najboljih igraca tri uopste nisu igrala jer su imali kartone pa sam ih cuvao za finale, dok su jos dva izasla vec na poluvremenu. I pored toga malo je falilo da pobedimo ali nema veze bitno je da smo lagano prosli u finale.
Malo sam istraživao ekipe sa svog levela i ustanovio da trenutno postoje 3 lige na 48 levelu.
1). LIGA PONAVLJAČA LEVELA
2). LIGA SASTAVLJENA OD TIMOVA KOJI SU PREŠLI U VIŠI NIVO LIGE
*označeni timovi su prvaci iz prošle sezone*
3). LIGA PONAVLJAČA I TIMOVA KOJI SU PREŠLI U VIŠI NIVO LIGE
*označeni timovi su prvaci iz prošle sezone*
Čudna ova igra zadnjih dana... Moj glavni tim danas izgubio i pao na 4. mjesto nakon poraza jučer. Statistički smo bili malo bolji, ocjene su dosta dobre (najslabija 6.8) ali svejedno sam poražen 0-1 . Sreća u nesreći pa je konkurent odigrao neriješeno pa sam zadržao jalovu prednost od 1 boda.
Dnirpo je igrao jutros utakmicu lige u kojoj je pri vodstvu od 1-0 ostao bez DC-a u 58' (2. žuti), gosti su izjednačili, ali u 88' ulazi Alvaro Morata (AML-AMC-AMR na AML) i u kontranapadu u 90' zabija za konačnih 2-1 7 pobjeda u nizu rezultirali su 3. mjestom na ljestvici sa 43 boda, drugoplasirani ima 2 boda više, ali prate nas 3 tima sa 3 boda zaostatka, treba biti oprezan.
Za 30ak minuta igramo uzvrat LP kod kuće, u gostima je bilo 1-1, kvaliteta je na našoj strani iako nam nedostaje suspendirani skaut MC.
Celtic slavio 0-3 u gostima, 3 runde su do kraja, 6 bodova prednosti.
Ex top eleven player
2 su lige na 50 levelu, tako da ce vjerovatno praviti jednu na 51 level. Al stvarno ogromna je razlika u kvaliteti izmedju te dvije lige, tako da će u slabijoj ligi prvak biti N.K. Tuzla (Davor Galušić) koji ima svega 3 skauta u ekipi (8* kad ja gledam). U jačoj ligi će se rješavat izmedju Vučice i Glogovice (Vučica ima prednost 7 bodova).