Hvala batice na dresovima :-)
Inace smo ispali iz kupa ( 3:1, 5:0 ), protivnik je stvarno bio dominantan u obe utakmice tako da nismo imali sanse za 1/2. Vise srece sledece sezone :-)
Idemoooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Pitanje za Nordeus: Ako za neku utakmicu motivišeš igrače novčanim bonusom i neki igrač odigra za 5, da li to znači da bi odigrao za 4, da nije bio motivisan?
Hahahahahaha
Nogomet za WC Akcija 52% popust i besplatna dostava!
Ex top eleven player
Zamislite da Radnik iz Surdulice pobedi 2-0 Barselonu pritom da im golman igra na levom beku,pa to nema ni u snu..Medjutim san je postao java u sranju zvanomTop eleven....D****** ga majmuni...
Last edited by NTNK; 12-02-2015 at 07:44 PM.
Nova pobeda u prvenstvu! Uspeo sam da udjem u meč ali nisam mogao da pratim dešavanja na sred ulice Rutinska pobeda u gostima 5:0. Pukla petarda, a taj protivnik nam je otkinuo bod u prvom delu sezone ( naravno žešći trol je bio ), sada smo mu se revanširali! Povećava se malo i razlika na tabeli, sada je +10...
Idemoooo....
Svaka cast menadzeri...
Lako je vama na tim malim nivoima da kidate...
Krv cete propisati kada dodjete pri vrhu...
Idemoooo NTNK United
Idemoooo Macva FC
Rutinska pobeda u revansu kupa i prolaz u polufinale. Ipak uspeo sam da se iznerviram jer potpuno bespotrebno u zavrsnici meca igrac ( dmc ) pravi penal i nije penal bitan vec to sto je dobio zuti karton -.- Kakav glup i bespotreban karton u utakmici koja je vec resena i posle ima da mi bude suspendovan kada bude najvaznije...