Page 50 of 74 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast
Results 491 to 500 of 756
Like Tree1384Likes

Thread: Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    18. kolo i pobeda u gostima. Jedan od najzasluznijih za pobedu je golman koji je protivniku skinuo nekoliko zicera. nije ni cudo sto je bio igrac tekme. treci na tabeli pre ovog kola je izgubio u gostima tako da smo opet treci.

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-320.jpg

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-321.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP t11_fan's Avatar
    Moj glavni tim ima ozbiljnih problema, u 2 dana 3 uzastopna poraza. Sa 2 poraza šanse za naslov prvaka lige postoje samo na papiru jer vodeći ima 7 bodova prednosti i utakmicu manje. Sutra neću pratiti nijednu utakmicu (osim možda navečer) pa ću propustiti uzvrat LP.
    Celitc je trenutno 6. u ligi sa 29 bodova i zaostaje bod za 3. mjestom, a razlika između 3. i 9. mjesta je 4 boda.
    Jučer je poražen u LP 1-0 u gostima.
    Dnipro se nalazi na 4. mjestu koje je zadržao današnjom pobjedom 2-0. Vodeća trojka ima 6 (1., 2.) i 5 (3.) bodova više. 7 dana je do kraja sezone i bitka za naslov još uvijek traje, ali i za plasman u LP jer 5. tim ima jednak broj bodova, ispred njega smo samo zbog gol razlike.
    Ex top eleven player

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Nova pobeda u prvenstvu i to posle novog preokreta kao i juče! Ovoga puta nisam ni provalio da sam krenuo sa pogrešnom taktikom tj. formacijom sve dok nisam primio gol, posle toga sam stavio tj. promenio formaciju i srećom sve je došlo na svoje. Još jedan korak bliže tituli! Idemooooooo...
    Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-uploadfromtaptalk1449255246600.jpg

VIP
    Kakve su, bre, ovo promene na forumu? Šljašti belo na sve strane...

VIP Macva FC's Avatar
    Jedite govna vise, jebala vas igrica u dupe...govno jadnoooo

Idemoooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP Macva FC's Avatar
    Vi u Nordeusu ste bolesnici a mi smo ludi sto igramo ovo govno od igriceeee. Marssssssssss

Idemoooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP
    Sad ću namerno da ostanem u istoj ligi... Već treći žešći trol u nizu i sa 4. padamo na 6. mesto...

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Vi u Nordeusu ste bolesnici a mi smo ludi sto igramo ovo govno od igriceeee. Marssssssssss

Idemoooooooooooooooooooo
    Najbolje kao ja, blokirao igricu, ne znam ni kako igraju oni moji mentoli nit me zanima, ušao sam prije par dana, vratio formaciju na 4-4-2, vidio da sam kiksao sa nekim ekipama niđe veze. Glupa igrica pa hajd.

VIP
    Tunižanin Mohamed Amine Aloui je napustio klub posle 6 sezona... U klubu je naučio 1 na 1 specijalnost, AML i AMR poziciju, ali nijednom nije dobio adekvatnu ponudu na pregovorima, pa sam ga prodao na aukciji... Na 140 utakmica (11. mesto na listi rekorda) postigao je 70 golova (4. mesto) i imao 30 asistencija (5. mesto), uz prosečnu ocenu 7.36 (13. mesto)... Sa klubom je osvojio Triplu krunu, plus 2 Lige...

Klub je napustio i Englez Ross Pappoe (35 - 9 - 7 - 7.31)... U prvoj sezoni je bio odličan... Na 17 utakmica dao je 9 golova i imao 7 asistencija... U drugoj sezoni, na 17 utakmica, ni gol, ni asistencija... Naučio je FK specijalnost i AMR poziciju, ali ni za njega nije bilo ponuda, pa je prodat na aukciji...

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-20.png

VIP
    Ništa se nije promenilo sa povredama, Nordeus opasno krlja na treningu... Isti igrači, po 2 puta u kratkom periodu...

Page 50 of 74 FirstFirst ... 40484950515260 ... LastLast