ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Moj glavni tim ima ozbiljnih problema, u 2 dana 3 uzastopna poraza. Sa 2 poraza šanse za naslov prvaka lige postoje samo na papiru jer vodeći ima 7 bodova prednosti i utakmicu manje. Sutra neću pratiti nijednu utakmicu (osim možda navečer) pa ću propustiti uzvrat LP.
Celitc je trenutno 6. u ligi sa 29 bodova i zaostaje bod za 3. mjestom, a razlika između 3. i 9. mjesta je 4 boda.![]()
Jučer je poražen u LP 1-0 u gostima.
Dnipro se nalazi na 4. mjestu koje je zadržao današnjom pobjedom 2-0. Vodeća trojka ima 6 (1., 2.) i 5 (3.) bodova više. 7 dana je do kraja sezone i bitka za naslov još uvijek traje, ali i za plasman u LP jer 5. tim ima jednak broj bodova, ispred njega smo samo zbog gol razlike.
Ex top eleven player
Kakve su, bre, ovo promene na forumu? Šljašti belo na sve strane...
Jedite govna vise, jebala vas igrica u dupe...govno jadnoooo
Idemoooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Vi u Nordeusu ste bolesnici a mi smo ludi sto igramo ovo govno od igriceeee. Marssssssssss
Idemoooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Sad ću namerno da ostanem u istoj ligi... Već treći žešći trol u nizu i sa 4. padamo na 6. mesto...
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
Tunižanin Mohamed Amine Aloui je napustio klub posle 6 sezona... U klubu je naučio 1 na 1 specijalnost, AML i AMR poziciju, ali nijednom nije dobio adekvatnu ponudu na pregovorima, pa sam ga prodao na aukciji... Na 140 utakmica (11. mesto na listi rekorda) postigao je 70 golova (4. mesto) i imao 30 asistencija (5. mesto), uz prosečnu ocenu 7.36 (13. mesto)... Sa klubom je osvojio Triplu krunu, plus 2 Lige...
Klub je napustio i Englez Ross Pappoe (35 - 9 - 7 - 7.31)... U prvoj sezoni je bio odličan... Na 17 utakmica dao je 9 golova i imao 7 asistencija... U drugoj sezoni, na 17 utakmica, ni gol, ni asistencija... Naučio je FK specijalnost i AMR poziciju, ali ni za njega nije bilo ponuda, pa je prodat na aukciji...
![]()
Ništa se nije promenilo sa povredama, Nordeus opasno krlja na treningu... Isti igrači, po 2 puta u kratkom periodu...