Odakle ti grb ludaku?
Odakle ti grb ludaku?
Jedan od timova iz 1/8 finala kupa u koje se Celtic plasirao s 2 pobjede 3-0 i 3-1. Dakle, tim je s 3 nivoa iznad mene. Strategija je većini vas poznata, jedino što je meni pomalo radikalna; vlasnik kluba ima 6 igrača koji su i na mom nivou ispod 1*, njihove kvalitete su: 2x 45, 47, 59 i 64. Ovaj od 5* kod mene ima kod njega 2* (jer je 3 nivoa iznad mene). Dakle, on praktički potpisuje 0T akademce i drži ih u timu, ne dodaje im skill poene ili im istreneira neku specijalnost, a zapravo koristi 14-15 mjesta u timu, dok ostala mjesta čine timovi za rušenje ratinga. Te igrače koje stalno koristi je naturpijao na kvalitetu koja kreće od skauta pa sve do 8*. Brojčano to je kvaliteta 110+. Moj tim ima prosjek kvalitete 87,x (5*) njegov ima 95 prosjek, a stvarnu kvalitetu daleko iznad mene. Taman da prođem u finale kupa, nemam šansi protiv njeg.
Vlasnik tog tima je prošle sezone osvojio ligu i kup, bio je 2. u LP pa mu je izmakla trostruka.
Ex top eleven player
Da se nadovežem, jedna demonstracija kako to zapravo izgleda u utakmici.
Ex top eleven player
Ja sam pre 3-4 sezone krenuo da ostavljam akademce...Sad mi je prosek tima 3* a tim mi se sastoji od 14 skauta ili igraca od 5* a ostalo su igraci od 1*..To mi je upalilo prosle sezone gde sam u kupu upao sa timovima nizeg levela ove sezone je drukacije iako je tim bio na pocetku sezone na 2*...
Auuuu, koje sranjeeee
Idemoooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
13. kolo i pobeda kod kuce. S obzirom da je liga teska, svaka pobeda je zlata vredna. Nisam pratio mec, vidim da se DMC povredio koga je Nordeus zamenio MC igracem iako je bio drugi DMC na raspolaganju. Ljubimac publike Gamonal je imao gol i dve asistencije i dobio je dva skil poena. Na polusezoni smo 4-ti na tabeli i ako se uzme u obzir da je u pitanju postava iz prosle sezone, i nije tako lose.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522