1384Likes
-
Ono kad već posle prve promašene šanse znaš da će sve što tvoji šutnu, završiti pored gola... 0-0 protiv prvog...
-
VIP
Update za kontra formacije
Evo sa engl. foruma moj update za kontra formacije, pa kome treba...
Većina je napisana, ako se sjetim neke u međuvremenu, dodat ću, a tko sam se sjeti nekih, može nadopisat. Svaki feedback je dobrodošao.
http://forum.topeleven.com/tutorials...tml#post378555
Ex top eleven player
-
Serbian Forum Moderator
-
VIP
Glavni tim je ispao iz kupa u 2. rundi pa je danas imao samo jednu utakmicu, slavio u gostima u 0-3. U grupi LP je napeto stanje, drugi smo sa 5 bodova, vodeći ima 8, a 3. i 4. po 4 boda. U ligi smo 3. sa 5 bodova zaostatka za vodećim.
10. dan sezone označio je za Celtic kraj crne serije utakmica u kojima nismo mogli spojit 2 pobjede zaredom. Minimalnom pbjedom u kupu 1-0 osigurali smo 1/16 finala, a 1-3 u ligi popeli se na 6. mjesto i vratili gol razliku u + (sad je 14-13). U LP smo osigurali prolaz dalje, trenutno na 2. mjestu s 10 bodova koliko ima i prvi borit ćemo se za vodeću poziciju grupe.
Dnipro je nakon 0-0 iz prve gostujuće utakmice, danas igrao uzvrat kod kuće u kojem je ispustio vodstvo u 88' kad su protivnici zabili za 1-1 i izbacili nas iz kupa Šteta ozljede u 86' (15 bustera crvenih), šteta jer smo prošle sezone bili 3. u kupu.
Zato smo u ligi izlječili frustracije pobjedom od 3-0. Tom pobjedom došli smo do 7. mjesta. Ovako kako je protekla prva 1/3 sezone, čini mi se da ću teško vidjeti kvalifikacije u LP i sa Celticom i sa Dniprom.
Ex top eleven player
-
Famous
Pre par dana sam usao preko fona na novu verziju i imao sam oko 400 skil poena koji su mi se tad dodelili i od tada vise nisam ulazio ali sad posle svake utakmice 1-2 sata oni se sami dodele ili mozda cak nestanu,u cemu je problem?
-
-
VIP
Zanimljiva, napeta utakmica, 1 bod i ostajemo na 6. mjestu. Ove ocjene igrača zbunjuju, ne znam više koja je stvarna, eto usporedite sami (označeno točkama).
Ex top eleven player
-
Ode Mariani za 7 tokena... 32 utakmice, 2 gola, 0 trofeja, prosečna ocena 7.15...
-
Apprentice
-
Protivnik Kelta u LŠ, koji je bio drugi u svojoj ligi prošle sezone... A ja se napatih da osvojim duplu krunu sa skautima...