Ma njemu je možda i zanimljivo, ali kako je ovima sa njim u Ligi... Od starta znaju da nemaju šanse...
Ma njemu je možda i zanimljivo, ali kako je ovima sa njim u Ligi... Od starta znaju da nemaju šanse...
Da je TE realističan, sljedeće sezone bi taj tim bio gori od Chelsea haha.
Nekako mi se čini s vremenom da neke timove igra jednostavno favorizira dok neke namjerno troluje sezonama. Taj zaključak sam donio na osnovu rezultata raznih menadžera koji objavljuju ili su objavljivali na forumu pa pratim (i pomalo pamtim) s vremenom tko je i kako prolazio.
Ex top eleven player
Kao na primer moj NTNK United sezonama trolovan...
Tko se žali na trolovanje, neka nabavi tim od max. 3* pa ga na taj način nitko neće trolovati jer bi stalno igrao protiv jačih. Haaa
Ex top eleven player
Ma bre, nije problem u tome što je on prejak... Ima u timu (računaj po * manje na početku sezone)
1 x 8*
5 x 7*
2 x 5*
1 x 4*
2 x 3*
1 x 2*
To je najjačih 11... Ali ima i 8 igrača, svi ispod 1*...
Razlog zašto ubija sve u Ligi je što je drugom i trećem, na primer, najjači igrač 4*... To je kao da imaš jednog skauta i 5 igrača od 5*, a protivnici imaju najjače igrače od 2*...
@Steppenwolf
Da, ali svejedno je to pretjerano (176-0 statistika i 26-0-0) Onaj famozni tim što sam nekidan stavio sliku koji ima igrače od 9* u prvoj postavi i od 1* na klupi, osvojio je kup natjecanje (ono gdje je moj Celtic 3.) i sad gledam njegovu (izmjenjenu) postavu.
Dakle, na njegovom nivou 17, on ima prosjek kvalitete 3*, on trenutno ima
1x 9*
1x 8*
6x 7*
1x 3*
5x 1* (višestruko ispod 1*)
Osim toga, dok je njegova postava bila kompletna, još uvijek nije imao prosjek veći od sadašnjeg zato što je u međuvremenu prodao nekoliko jakih igrača, a ove je još malo pojačao tako da će kad krene nova sezona imati i dalje jednaku kvalitetu, ali mogućnost veće promjene kvalitete. Ovo je primjer gotovo ekstremnog rušenja kvalitete, čim sutra krene sezona on ide po nove skaute ili nordgene i treningom će ih naturpijat prije nego kup utakmica uopće krene. Taman da ništa ne mijenja, igrat će protiv tima od 2-3*, on da kupi 3 igrača od 5* pojest će ih kao od šale.
I na kraju sveg tog da napišem najbitnije, taj tim je imao u ligi protivnike sa "standardnim" sastavima pretežno 5* i poneki skaut, njegova statistika je:
21-2-3 i 101-31 gol razlika.
Dakle iako je imao daleko jači tim od ostalih, nije uspio ostati neporažen...
Ex top eleven player