Svi koji su na klupi su od 2 zvijezde, držim ih samo da bi smanjio kvalitet ekipe, to mi je pomoglo jer sam upao u jako laganu ligu, ali kakva mi korist . Krilni igrači AML i AMR su trenutno prvi strijelci lige, ST je zadnjih par mečeva dobijao ocjene 10. Barem su se do sada pokazivali dobri. Istina za MC, jedan čak ima fiziku da ne mogu više staviti ni jedan skill na fiziku, ali i on dobija dobre ocjene. Glupo mi mijenjat igrače koji dobijaju odlične ocjene. Kada su rezultati loši logički bi trebalo da su i ocjene igrača loše. Ovako igrači dobivaju odlične ocjene ali nikoga ne mogu da dobijem. I ovu sezonu ću da što se kaže pauziram. Boli me kako će igrati. Kada moj protivnik na poziciji MC ima DMC-a i uvali mi tri komada, i tako 10 sezona za redom me nabijaju neki neaktivni menadžeri. Kakva je kod njih situacija. I kod njih su igračia "matori", DC- igrači sa slabom odbrambenom osobinom ... i uspiju da mi uvale tri komada, i tako svaku sezonu, i sve te ekipe koje su lošije od mene što se toga tiče pređu u veći level a ja se jebem po jednom levelu po 5 sezona. Ova igrica nema logike kako god okreneš, oca mi.
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
ja bi promenio komplet tim da sam na tovm mestu ocito igraci ti losi sto kaze on. meni igrac ne odigra dobor pa dobije 8 ocenu
Ono što ovi potencijalni kupci ne znaju je da igrač kojeg žele od mene kupiti većinom je zaslužan za moj trofej LP, 3. mjesto kupa i plasman u LP za ovu sezonu, tako da glavne igrače ne prodajem. Ta 2 tokena mi ništa ne znače, kao ni preostalih 128 u zalihi; ne farmujem ih a stalno imam preko 100, barem je to konstatno
Ex top eleven player
Last edited by Steppenwolf; 11-23-2015 at 10:39 AM.
Peta utakmica Partizana u sezoni bez datog gola... Od 4 gola, Ilić je dao 3 iz slobodnjaka, a 1 George glavom posle kornera... Džabe odnos šuteva u okvir 5-5, nikad ne prevagne na moju stranu, u najboljem slučaju bude nerešeno... Ovom formacijom nikad nisam izgubio protiv 4-3N-1-2, ali eto, uvek postoji prvi put...
................
Last edited by MNK Kaskada; 12-09-2015 at 11:16 PM.