Page 25 of 74 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 241 to 250 of 756
Like Tree1384Likes

Thread: Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Ovo je postalo katastrofa, pa da uzmem igrače iz obrane iz mog glavnog tima, Celtica i Dnipra (zajedno 20ak igrača), ne mogu složit obranu koja ima konstantu formu 7, čisto sranj€. Npr. s Celticom ove sezone nemam upisane 2 pobjede zaredom, uključujući današnji dan, pobjeda u LP, poraz u ligi. Šta napraviše od igrice, katastrofa.
    A LP na TE bi u stvarnom nogometu izgledala kao da je sastavljena od najbolje plasiranih timova iz svake lige, pa da u grupi budu npr. Bayern, Dundalk (Irska), Burton Albion (plasirao se iz 4. u 3. englesku) i Real Oviedo (plasirao se iz 3. u 2. španjolsku)
    Dakle, u grupi LP igraju timovi sa 5-6* protiv timova od 2-3*, a u ligi nema tima 1* slabijeg od našeg, kakav god bio.
    Slažem se da je trebalo pojačati neke lige, ali svake sezone igrati ligu protiv timova jednake kvalitete je pretjerano i besmisleno. Trebala bi ipak postojati neka razlika u kvaliteti, jer čemu onda da kupujemo i treniramo igrače na 5*+?
    Ex top eleven player

Famous Top El's Avatar
    Samo jednu poruku:
    Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-screenshot_467.jpg

D****** ga p***** iz Nordeusa!
    Last edited by NTNK; 11-24-2015 at 07:46 AM.

Champion lespa's Avatar
    7. kolo u prvenstvu i pobeda kod kuce 3:2. Sada smo treci na tabeli sa 4 boda zaostatka za vodecim koji ce, to je vec sada jasno biti prvak. U pitanju je klub ( Disbrowe FC ) koga vodi iskusan menadzer jer ima sedam igraca sa 7* i pet igraca sa 1* i igra u ligi sa nama smrtnicima. Danasnji protivnik je par minuta pred tekmu imao postavu bez golmana i ocekivao sam laku pobedu, ali...
    Kad je krenula tekma, Nordeus je namestio formaciju gde je jedan MC igrao DC-a, a drugi MC igrao napadaca. Poceo sam 4-5-1v ali nije islo, sansa za sansom ali nema gola cak ni sut u okvir, onda menjam na uski dijamant i tu se vec nesto desava ali izvukao nas je Gamonal slobodnjakom u 89. minutu.

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-285.jpg

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-286.jpg

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-287.jpg

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-288.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Poraz u ligi, pobeda u ligi sampiona

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Važna pobeda u LŠ protiv ekipe od koje smo izgubili prošli put. Imamo kvalitetniju ekipu dominirali smo i prošli meč ali smo se ispromašivali i izgubili. Ovoga puta ponovo potpuna dominacija i opet promašen čist zicer u prvom poluvremenu, jedan na jedan sa golmanom i opet golman brani čudesno kao i u prvom meču. Mislio sam da će me opet istrolovati ali u drugom rutinski tri komada i uzvratili smo protivniku za taj poraz od prošlog puta. Kao što već rekoh veoma važna pobeda jer nas je ostavila u trci za prolaz dalje, biće neizvesno do kraja.

PS: Moram da na pomenem još jednom smejuriju od izveštaja. Kaže ovako: Ronaldo je postigao sjajan gol ( a dao gol iz penala ), a potom sledeća rečenica u izveštaju kaže Ronaldo-bio je sjajan. Hahahahha kakve gluposti majko mila, strašno...

Pro PepG's Avatar
    Da bili su "mnogo" jaci od nas za sudiju koji je direktno resio mec, nismo pratili mec tako da nismo ni mogli zatvoriti rupu na sredini terena

Pro munchen's Avatar
    Ne volim ispast nekulturan i vulgaran al ovo sranje od igrice je prevršilo svaku mjeru. Pa ja se sa ubjedljivo najjačom ekipom borim za jebeno 10 mjesto. Jebem vam sve odreda, konji marke dorat. Koji ste vi turboglupani ja to ne mogu da vjerujem. Pa šta moram da uradim da ova moja ekipa počne da igra jebote ? Koji vam je kurac više, šta me jebete 10 sezonam nedate nam da igramo igricu, nabijem vas na kintona. Nikada više neću ući u ovo sranje od igrice, evo kunem se majkom i ocem da je više nikada neću pokrenuti. Nabijem Vas i vaš top11. Hvala, doviđenja i prijatno.

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Ne volim ispast nekulturan i vulgaran al ovo sranje od igrice je prevršilo svaku mjeru. Pa ja se sa ubjedljivo najjačom ekipom borim za jebeno 10 mjesto. Jebem vam sve odreda, konji marke dorat. Koji ste vi turboglupani ja to ne mogu da vjerujem. Pa šta moram da uradim da ova moja ekipa počne da igra jebote ? Koji vam je kurac više, šta me jebete 10 sezonam nedate nam da igramo igricu, nabijem vas na kintona. Nikada više neću ući u ovo sranje od igrice, evo kunem se majkom i ocem da je više nikada neću pokrenuti. Nabijem Vas i vaš top11. Hvala, doviđenja i prijatno.
    S njima ne mozes lepo nego samo nekulturno mi pametni vise psujemo......

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    S njima ne mozes lepo nego samo nekulturno mi pametni vise psujemo......
    Slažem se. Uvijek sam se suzdržavao da ne pišem gluposti ali je to nemoguća mislija suzdržat se vulgarnih komentara. Bukvalno mi je pun qrac ovog njihovog sranja. Drago mi je što je igrica postala hit a napravljena je tamo kod vas, u Srbiji. Drago mi je što je Srbija pokazala da je jedna od jačih zemalja u svijetu što se tiče programiranja. Ali brate više od 3 godine se nerviram. Ajde ono na početku razumijem, ali sada, više od 3 mjeseca ja svaki dan ulazim, pokušavam da napravim ekipu da mogu barem nekog da dobijem, i na kraju me naprave budalom. Kakvu god taktiku da upotrijebim, kakvu god ekipu da imam ja nikoga ne mogu da dobijem. Pa neću više da je igram kada bi mi sad rekli da ću svaku narednu sezonu da budem prvi, samo da povremeno uđem u igricu. Jednostavno ne mogu više. Svim igračima ovdje na forumu želim što više osvojenih titula dok budete igrali ovo sranje od igrice. Pozz iz Tuzle. #SamoSloboda

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Slažem se. Uvijek sam se suzdržavao da ne pišem gluposti ali je to nemoguća mislija suzdržat se vulgarnih komentara. Bukvalno mi je pun qrac ovog njihovog sranja. Drago mi je što je igrica postala hit a napravljena je tamo kod vas, u Srbiji. Drago mi je što je Srbija pokazala da je jedna od jačih zemalja u svijetu što se tiče programiranja. Ali brate više od 3 godine se nerviram. Ajde ono na početku razumijem, ali sada, više od 3 mjeseca ja svaki dan ulazim, pokušavam da napravim ekipu da mogu barem nekog da dobijem, i na kraju me naprave budalom. Kakvu god taktiku da upotrijebim, kakvu god ekipu da imam ja nikoga ne mogu da dobijem. Pa neću više da je igram kada bi mi sad rekli da ću svaku narednu sezonu da budem prvi, samo da povremeno uđem u igricu. Jednostavno ne mogu više. Svim igračima ovdje na forumu želim što više osvojenih titula dok budete igrali ovo sranje od igrice. Pozz iz Tuzle. #SamoSloboda
    Hahahah dobar ti je taj vic prva u svetu jedino po siromastvu..........

Page 25 of 74 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast