Hahahah tek nakon drugog pol. sam stavio na 4-4-2 i izašao sam iz meča. Protivnik je mnogo slab, čak mu je DMC igrao na pozicij MC, jer mu je dan prije MC dobio crveni. Ova formacija je ranjiva po krilima, vraćao sam krila na pozicije ML i MR, imao sam DMC prvo poluvrijeme, buvkalno kada pratim meč samo sam čekao kada ću da zabijem gol, jer je posjed bio preko 70% na mojoj strani, ali onda ta nordeusova logika, bum 2 šuta sa distance i 2 gola, serem im se na logiku. Pa svaku utakmicu moji igrači dobiju ocjene preko 7 i 8, skoro svi ali rezultati su katastrofalni. Jednostano ne želim više da se bakćem oko formacija, stavio sam 4-4-2, sve na normalno i nek igraju kako hoće, ohladila mi igrica al' totalno. Mrsko mi da tražim po transferima igrače, da bidujem, da se zajebajem, imam ovo što imam i nek igraju kako hoće, zaboli me koji ću završit na kraju. Nemam više snage da ulazim x puta na dan, pratim protivnike, gledam protiv kakvih oni formacija gube, ja postavim istu formaciju oni me nabiju ... Bit će kako ne treba kako ti kažeš i gotovo .