primecujem u kometarima da dosta puta moji napadaci uklizaju ili naprave blok kada je protivnik blizu gola.
Ako trebamo uzeti komentare za ozbiljno, onda napadacima treba dodeljivati skil poene i za odbranu.
primecujem u kometarima da dosta puta moji napadaci uklizaju ili naprave blok kada je protivnik blizu gola.
Ako trebamo uzeti komentare za ozbiljno, onda napadacima treba dodeljivati skil poene i za odbranu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Liga:5 i 6 kolo
Juce razocaravajuci poraz u ligi,danas bolja igra i ubedljiva pobeda protiv kvalitetnijeg protivnika:
Raduje forma golmana!
I ove sezone sam upao u vrlo zanimljivu ligi svi su tu negde sto se tice kvaliteta cak i oni sto imaju slabije ekipe prate meceve sto me iznenadilo.....
Tabela:
Last edited by AC Milan 21; 11-22-2015 at 04:47 PM.
Samo da javim da sam uspeo da se ulogujem preko tapatalka ukucao sam ime sa fejsa i išao reset pw. Pošto sam pre bio postavljao pitanje jer se nisam klasično registrovao već sam se logovao preko fejsa na kompu.
Idemo turboglupani from nordeus. Poluvrijeme sam počeo sa formacijom 3-5-2 V, jer tako pise da ide protiv uskog dijamanta, tamo na forumu. CIjelo vrijeme napadam baš kao i sve ostale utakmice i onda primam 2 gola sa neke distance. Na pol. vraćam na 4-4-2 i onda ponovo još više napadam ali ponovo primama gol. Ponovo sam odlučio. Ne želim i neću da pratim ni jedan meč, ne u ovoj sezoni, nego nikad više. Sve manje vremena imam da ulazim kako na forum tako i na top11. Ako ovu sezonu ne budem u top 3, a trebao bi da budem ubjedljivo prvi jer imam najjaču ekipu i skoro ni jedan menadžer ne prati ni jedan meč, blokiram igricu ali za sva vremena. Jedno vrijeme je bila blokirana 3 mjeseca, sada će ići skroz.
Ovo je jedan od jačih protivnika u ligi. Zamislite kakvi su ostali, a imam samo jednu pobjedu do sada. Serem cijeli nordeus koji i dalje tvrdi kako je ova igrica najjača online igrica. Možda možete varati one koji su tek počeli da je igraju, ali ovo vam je prijatelji moji mrtvi RANDOM. Našminkate je ovdje nekim stadionima, lafo nekim zvjezdicama za igrače ali to nema apsolutno nikakvog uticaja na ishod meča, na rezultate. Ovdje se utakmice završavaju kako kome padne grah ;-). Ja treći mjesec ili vam ga treću sezonu ulazim svaki jebeni dan, pokušavam sa raznim formacijama, zajebajem se znači tri mjeseca da budem što bolji, i onda se pojavi neki smoto koji je napravio ekipu na početku sezone, neće uć na igricu naredni mjesec i utrpa meni tri komada, i to ne samo on, nego 90% ekipa iz lige, i tako po 7 sezona dok ja ne uspijem bit 7. u ligi i proći u sljedeći level. Igricu igram ne znam ni ja koliko, ovo mi je 40 sezeona, a ja sam na levelu 27. Neki igrači kojima sam predložio da je igraju, koji su moji novaci će još malo da me prestignu, a i oni su jedni od ovih koji uđu 2 puta u sezoni da vide kako im ekipa igra. Izleda da je to bolji način nego ovaj na koji ja igram, ulaziti svaki dan.
Last edited by munchen; 11-22-2015 at 06:49 PM.
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA
@ munchen
ha ha ha
postajes polako legenda ovog foruma.
ne znam, sto ne probas da preuzmes drugi klub, bices 4-5 nivoa ispod sadasnjeg ali valjda prenosis sve na taj novi klub. doduse, ne znam za infrastrukturu?
ja imam dva kluba, 4-ti i 17-ti nivo, imao sam mnogoo trol rezultata ali nikad ovo sto se tebi desava.
sta god da odlucis, imas druze moju podrsku!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
................
Last edited by MNK Kaskada; 12-09-2015 at 11:12 PM.
Moj tim
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
My Team
-->http://forum.topeleven.com/team-show...en-1860-a.html<--
#SVETINJA