Page 20 of 74 FirstFirst ... 1018192021223070 ... LastLast
Results 191 to 200 of 756
Like Tree1384Likes

Thread: Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Ma de kontam i da je ovo previse.......
    Mijenjaj iz utakmice u utakmicu, dok ne nađeš neki balans, neku max. cijenu pri kojoj će ti stadion uvijek biti pun.

Pro PepG's Avatar

VIP
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    "Luka Jović je postigao dva gola"... Vrlo inteligentan izveštaj... PepG, ti to ne bi znao da nisi pročitao i izveštaju...

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    "Luka Jović je postigao dva gola"... Vrlo inteligentan izveštaj... PepG, ti to ne bi znao da nisi pročitao i izveštaju...
    Kreativni neki ljudi u nordeusu

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    To što na pc verziji gotovo ništa ne mjenjaju spram one za mobitele, androide itd. ipak ima nekih prednosti u toj zastarjeloj verziji TE za PC, a jedna od njih je tzv. izvještaj, kojeg srećom ne moramo čitati. Samo još treba da nam dižu tlak komentarima, mislim da se svi dovoljno nerviramo na postojeću verziju. Osim toga, ti komentari nisu naročito korisni (barem po onom što sam ja vidio) tako da sam protiv istih.

I da se nadovežem na temu nedostatka/nestanka konstantnih igrača/forme - ako bi formu prikazali grafički, izgledalo bi kao ovaj ekg dijagram:
    Last edited by t11_fan; 11-22-2015 at 08:01 PM.
    Ex top eleven player

Champion lespa's Avatar
    pobeda u 6. kolu i drzimo korak sa vodecima. Raduje forma zvezde tima Gamonala - gol i asistencija.

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-281.jpg

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-282.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    poraz kod kuce u Kupu. Protivnik je igrao sa samo jednim napadacem ali je imao cak 11 suteva u okvir gola. u drugom poluvremenu ubacujem i treceg napadaca ali danas su napadaci bili u strajku. 0:0 u prvenstvu i poraz u Kupu. "los dan u kancelariji" sto bi rekli zapadnjaci.

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-283.jpg

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-284.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    primecujem u kometarima da dosta puta moji napadaci uklizaju ili naprave blok kada je protivnik blizu gola.
    Ako trebamo uzeti komentare za ozbiljno, onda napadacima treba dodeljivati skil poene i za odbranu.

Dreamer AC Milan 21's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    primecujem u kometarima da dosta puta moji napadaci uklizaju ili naprave blok kada je protivnik blizu gola.
    Ako trebamo uzeti komentare za ozbiljno, onda napadacima treba dodeljivati skil poene i za odbranu.
    U poslednje vreme napadaci I ne zabijaju golove nikako nzm sto bar meni je tako jedino glavom , vise krila mc I amc, nzm u cemu je for a.

Napad ima odlican i za 9ti level nzm. Mzd da mu nabudzim fizicke I mentalne pa proradi nzm u cemu je fora

Last edited by AC Milan 21; 11-22-2015 at 03:47 PM.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by AC Milan 21 View Post
    U poslednje vreme napadaci I ne zabijaju golove nikako nzm sto bar meni je tako jedino glavom , vise krila mc I amc, nzm u cemu je for a.

Napad ima odlican i za 9ti level nzm. Mzd da mu nabudzim fizicke I mentalne pa proradi nzm u cemu je fora

neka bude na klupi dve tri tekme, mozda proradi...

Page 20 of 74 FirstFirst ... 1018192021223070 ... LastLast