................
Last edited by MNK Kaskada; 12-09-2015 at 11:22 PM.
Izdanak omladinske škole Kelta, Irac Stephen Wilson je napustio klub... U 7 sezona, koliko je proveo u klubu, odigrao je 154 utakmice, postigao 45 golova i asistirao 7 puta, uz prosečnu ocenu 7.30... U prvoj sezoni je igrao kriminalno, ali je u sledeće 3 bio odličan... Sa klubom je osvojio 6 trofeja, 4 Lige i 2 LŠ...
Prodat je za 8 tokena...
Dobio ga u prijateljskoj pre dva dana 6:1 a danas se jedva provukli
@t11_fan Zato se ja uvek otimam i puknem brdo tokena
Inače veoma važna pobeda na gostovanju u kupu protiv protivnika identičnog ( približnog) kvaliteta. Osakatio mi je igrača ali mi nije mnogo krivo jer sam nakon tog faula dao gol iz slobodnog udarca. Nadam se da nećemo imati previše problema u revanšu i da ćemo proći u četvrtfinale.
A ja si mislim, sredina sezone je, neću sad se otimat za njega, ubrzo će bit na 4*, ne isplati se...
Stalno držim se na određenoj količini tokena jer čekam neke nove dresove i popuste, a oni ništa ni izbacuju, katastrofa...
Zato se ne razbacujem na igrače.
Btw. prošle sezone sam u Dnipro za ukupno 3 tokena doveo DML-DMC-DMR playmaker i AML-AMC-AMR napadač iz sjene, a jučer sam prodao tog ofenzivnog veznog preko pregovora za 2 tokena, ima 4* i 29g.
Last edited by t11_fan; 11-26-2015 at 04:09 PM.
Ex top eleven player