Krenem da postam kako sam 3X za redom trolovan u ligi, ugledam postove od Steppenwolf i povučem sve što sam htio da kažem ...
Krenem da postam kako sam 3X za redom trolovan u ligi, ugledam postove od Steppenwolf i povučem sve što sam htio da kažem ...
Glavni tim pobjedio u ligaškoj 0-2 i sad je 2. Vodeći tim lige bježi 5 bodova, ima samo jedan poraz i sve pobjede, ukupno 14 igrača, većinom skauti u prvom timu, stalno igra istom formacijom 433 štit (4-DMC-2MC-3ST), na klupi nema rezervnog ni braniča ni napadača, samo golmana i neka 2 veznjaka.... Nije mi jasno kako ta 3ST formacija može biti vodeća kad svi imamo problema s napadačima koji ove sezone slabo zabijaju.
Celtic slavio u gostima 1-3 ligašku, trenutno je na 5. mjestu. Za sat vremena igra kup.
Dnipro je jučer porazom u LP izgubio šanse za prolazak. Ligašku tek igra večeras, iz kupa je nesretno ispao u prošlom kolu, a počela je lagano prodaja igrača (uglavnom preko pregovora), prodani MR 4* i AML-AMC-AMR napadač iz sjene. Imam jednog MC-a na pregovorima, skupio je preko 10skill poena čekajući ponudu, ali zasad su bile samo 0T ponude...
Ex top eleven player
10. kolo - gostovali smo kod prvog na tabeli i najveceg favorita za titulu. Poraz 3:1 ali i dalje smo treci na tabeli, jedino je Gamonal ublazio poraz pred kraj. Zanimljivo da smo gledajuci statistiku, u nekim aspektima igre bili egal ili cak i bolji. Na tabeli od 2-og do 6-og mesta razlika samo dva boda.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Celtic u kupu nakon prve utakmice ima odličnih 3-0 kod kuće . Sutra uz ligašku ima i LP utakmicu revijalnog karaktera, prolaz grupe LP je davno osiguran. Tu sreću nema glavni tim kojemu će trebati pobjeda protiv drugoplasiranog tima grupe da bi prošao dalje.
Ex top eleven player
Sutra se otimamo za drugo mesto u ligi sampiona trenutno smo treci