................
Last edited by MNK Kaskada; 12-09-2015 at 11:25 PM.
Aaaaaa bre odakle svima ovaj grb, sad sam baš pričao sa @t11_fan o tome.
Oću i ja breeee
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Glavni tim nije imao druge opcije nego pobjedu za prolaz grupe LP - uspio je, 1-2 u gostima, prolazimo dalje
Celtic je imao niz od 6 pobjeda zaredom, a nakon što sam vidio da je sljedeći protivnik vodeći tim lige, znao sam da je to kraj niza -miminalan poraz 0-1 kod kuće. Večeras igra u LP utakmicu za prvo mjesto grupe, prolaz je osiguran.
Dnipro ponovo odigaro 3-3 ligašku i dodatno zakomplicirao svoju poziciju na ionako gustoj i kompliciranoj ljestvici. 4 pobjede, 4 remija, 3 poraza, 16 bodova u 11 utakmica. Dakle, drugoplasirani tim lige ima 18 bodova, a 9. tim lige ima 16, s tim da nisu sve utakmice ovog kola odigrane. Slično kao i Celtic, Dnirpo ima nebitnu utakmicu LP večeras jer je ranije ispao pa ishod ove neće ništa promijeniti. Najpozitivnije vijesti za Dnipro su prodaje igrača pregovorima pa smo i danas zaradili još 2 tokena i nekoliko milijunčića + preprodali smo ozljeđenog AMC-a (onog što se ozlijedio ni minutu nakon što je doveden) i zaradili nekih 20akM (K:73M, P:94M). Eto, barem sam utržio taj token koliko me koštala aukcija
Ex top eleven player
...........
Last edited by MNK Kaskada; 12-09-2015 at 11:25 PM.
...........
Last edited by MNK Kaskada; 12-09-2015 at 11:26 PM.