Page 26 of 74 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 251 to 260 of 756
Like Tree1384Likes

Thread: Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Hahahah dobar ti je taj vic prva u svetu jedino po siromastvu..........
    Hahahaha realno. Ali su ovom igricom pokazali da su u vrhu programiranja, u to sam siguran !

VIP Macva FC's Avatar
    Derbi je opravdao ocekivanja ali nazalost smo izgubili od jedne prosecne ekipe :-))))
    Vodilo smo u 2 navrati 1:2, 2:3 ali nije nam bilo sudjeno da pobedimo. Cestitke Milanu na zasluzenoj pobedii

Idemoooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Doveli smo još dva igrača jutros za ukupno pet tokena. Potrebne su kvalitetnije izmene tako da će neki slabiji da idu na prodaju....
    Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-uploadfromtaptalk1448346160833.jpgSezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-uploadfromtaptalk1448346170078.jpg

VIP t11_fan's Avatar
    @Стефан Глишић
    ST kojeg si doveo je nordgen, a vjeruj da će i taj DR-DC od 21g imati dobar razvoj, jer oba dolaze iz bot timova. Imam igrače iz takvih klubova u svom glavnom timu.
    Ex top eleven player

Apprentice Стефан Глишић's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    @Стефан Глишић
    ST kojeg si doveo je nordgen, a vjeruj da će i taj DR-DC od 21g imati dobar razvoj, jer oba dolaze iz bot timova. Imam igrače iz takvih klubova u svom glavnom timu.
    Da brate bas sam ih isprobao odmah na treningu, verovao ili ne ovaj startiji DR-DC cak mozda malo i bolje napreduje nego ST. Na najlaksi trening dobije +20, dok na najjaci uglavnom i do 50+. Ovaj drugi takodje brzo napreduje. Odlicno sam pazario

Inace rutinska pobeda i u revansu kupa i prolaz dalje ukupnim rezultatom 10:2 ! Protivnik je iz jedine ozbiljnije sanse uspeo da uvalja jedan gol tako sto je nakon slobodnog udarca lopta pogodila zivi zid i odbila se protivnickom igracu koji je postigao pogodak. Posle toga sledi potop protivnika Inace opet malo glup komentar u izvestaju nakon utakmice da je pobeda neocekivana, a ja em sam dosta jaci od protivnika em sam ga razbio 7:1 al ajd samo oni znaju sta im znace takvi komentari...

Apprentice Najdox's Avatar
    U ligi pao na treće mjesto

Nakon pobjede u prvom meču (3:1), uslijedio je poraz i eliminacija od znatno slabije ekipe

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Danas trol u prvenstvu a u Kupu cista sabotaza...

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Danas trol u prvenstvu a u Kupu cista sabotaza...
    Uuuuu, ja mislim da je bio juce trol u ligi

Idemoooooooooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Champion lespa's Avatar
    8. kolo i 2:2 u gostima. Nisam pratio mec, postavio formaciju tako da kontriram njegovim krilnim napadacima. U 22. minutu povreda DC-a i u igru ulazi zamena slabijeg kvaliteta. Dobar rezultat, steta za povredu DC-a ( 4 dana ).

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-289.jpg

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-capture-290.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Dovedoh golmana za 11 tokena, pošto prvi golman, nordgen, brani očajno, a rezervni ima samo 2 zvezdice... Na treningu napreduje katastrofalno sporo, 4% na razgibavanju...

Sezona 73 - 15.Novembar - Kako Vam ide?-26.jpg

Page 26 of 74 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast