U ligi pao na treće mjesto
Nakon pobjede u prvom meču (3:1), uslijedio je poraz i eliminacija od znatno slabije ekipe
U ligi pao na treće mjesto
Nakon pobjede u prvom meču (3:1), uslijedio je poraz i eliminacija od znatno slabije ekipe
Da brate bas sam ih isprobao odmah na treningu, verovao ili ne ovaj startiji DR-DC cak mozda malo i bolje napreduje nego ST. Na najlaksi trening dobije +20, dok na najjaci uglavnom i do 50+. Ovaj drugi takodje brzo napreduje. Odlicno sam pazario
Inace rutinska pobeda i u revansu kupa i prolaz dalje ukupnim rezultatom 10:2 ! Protivnik je iz jedine ozbiljnije sanse uspeo da uvalja jedan gol tako sto je nakon slobodnog udarca lopta pogodila zivi zid i odbila se protivnickom igracu koji je postigao pogodak. Posle toga sledi potop protivnika Inace opet malo glup komentar u izvestaju nakon utakmice da je pobeda neocekivana, a ja em sam dosta jaci od protivnika em sam ga razbio 7:1 al ajd samo oni znaju sta im znace takvi komentari...
Danas trol u prvenstvu a u Kupu cista sabotaza...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Slaba sezona nekko baš ne ide kako bih ja voleo:
Slaba TL nema šta da se dovede.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@ wolf
Molim te, bez dramaticnih postova, kao onaj juce!