Posle poraza u Kupu kod kuce 0:1, sada i poraz u gostima 2:0. Ne samo sto smo ispali, nego u 180 minuta nismo gol postigli!?!
Revans je poceo dobro, u prvih 20 minuta dva zuta za protivnika i 4 slobodna udarca za nas, ali nece da udje pa nece.
Ako je uteha, zaradili smo od ucesca u Kupu da osvezimo postavu sa jednim ili dva igraca.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ti ko Kiza pre u Partizanu kad je govorio neće pa neće hahaha
5-1 u Ligi... Što ja da bacam tokene na igrače sa 5 zvezdica ili skaute, kad igrač sa 1 zvezdicom može da da gol i asistira... I kako to obično biva u ovoj igri, ne izvede jedini slobonjak kod protivnika skaut koji ima specijalnost, već random napadač sa 4 zvezdice... I naravno, zar treba sumnjati, postigne gol iz cuga...
Što volim kad moram da uploadujem slike ponovo...
Last edited by Steppenwolf; 11-24-2015 at 07:34 PM.
Gotov kup za Bvb
Nova pobeda u prvenstvu. Krenulo je odlično i poveli smo 3:0, međutim dobijamo isključenje i odmah primamo gol. Malo sam se zabrinuo u tom trenutku ali i sa igračem manje uspevamo da damo još dva komada za rutinskih 5:1!
Inače glavni konkurent za titulu se izvukao i dao gol za pobedu u samoj završnici meča pa sam se malo iznervirao jer mu idalje bežim samo bod. Sutra meč upravo protiv njega na gostovanju, biću zadovoljan i sa bodom samo da zadržim prvo mesto...
Last edited by Стефан Глишић; 11-24-2015 at 09:21 PM.