Na NIS pumpama ne moze vise.Pokusavao sam ja na dve,tri to da odradim,ali ni na jednoj nisam uspeo,jer im server nije radio,a kako od njih nisam mogao da dobijem nikakve informacije,jer su oni sposobni samo da drze crevo i pumpaju,morao sam da kontaktiram Q Voucher,gde su mi ljudi sve lepo objasnili.Evo maila koji su mi poslali:
Postovani, obavestavamo Vas da smo usled promena Zakona o platnom prometu, bili prinudjeni da iskljucimo servis za uplate dopuna za Q voucher, tako da uplate direktno na nasim uplatnim mestima , medju kojima je i NIS pumpa nisu moguce.
Da bi smo uplatu koju ste uplatili putem uplatnice imali na izvodu, potrebno je da prodje proknjizenje. A to je najcesce 24h do 48h.
Inace,ja sam upaltio skoro preko poste onaj od 770,00 i provizija je bila 45,00 .Za banke sto se tice provizija,nisam siguran,ali to zavisi od banke do banke.
Izvinjavam se sto ovde pisem jer nije tema vezana za tokene,ali samo da dam odgovor na predhodni post.Da ljudi znaju.
Evo ti linka,covek je sve lepo objasnio.Mada je mnogo bolje i isplatljivije preko Q voucher-a
http://forum.topeleven.com/tutorijal...-telefona.html