-
Treniranje igrača
Pozdrav svima. Dugogodišnji sam poklonik ove igre i evidentan je veliki napredak međutim imam jedno pitanje a nadam se da će mi neko odgovoriti. Naime, kada odradim trening preko mobitela, kada nakon toga uđem u igru preko desktop aplikacije, vidim da su mi svi igrači sa smanjenim intenzitetom!? Zašto je to tako?
-
VIP
Pozdrav,
nisam najbolje razumio, možeš pojasnit?
Pošto ne igram na mobitelu, isključivo na kompjuteru, nisam siguran, ali mislim da se intezitet treninga može podešavati (normalan/visoki) i na mobitelu. Da li ti se isto događa kad napraviš trening na kompjuteru pa otvoriš TE na mobitelu?
Možda je neki problem u učitavanju, kao npr. pri neuspješnom učitavanju drugog jezika TE se pokrene na engleskom...
Ex top eleven player
-
VIP
Intenzitet treninga na mobitelu (nova verzija) je postavljen na normal (dvije crte), pa ti to ostane tako kad odeš na kompjuter. Na staroj verziji se mogao mijenjati intenzitet i na mobitelu (tabletu).
Last edited by MNK Kaskada; 01-18-2016 at 08:04 PM.
-
MNK Kaskada je u pravu. Ostanu dvije crte intenziteta nakon što odradim trening na telefonu. To tek vidim kada uđem preko desktop aplikacije. Šteta što je to tako.