53Likes
-
Newbie
Kako bogati nerješeno ovaj jedan meč ?
-
Newbie
На на на на на на на на ЛИГА ШАМПИОНА!
-
Serbian Forum Moderator
Kad već neću igrati LŠ sledeće sezone drago mi je da sam je ove osvojio
-
Rookie
Da sam stigao na vreme kući da gledam, pobedio bih garant. :/
-
Rookie
-
e a sto jednostavno ne naprave da ko osvoji LS moze je igrati sledece sezone, pod uslovom da ne zavrsi u top 4 :/
za zadnji dan lige pobjeda 4-1 kod kuce, zavrsio sam 2. sa 3 boda zaostatka, i da je lik izgubio danas opet bi osvojio zbog bolje gol razlike..
Kao utjeha za ligu dobio sam 2 nova igraca, obojica su stoperi, samo ovaj jedan sto kosta 12 tokena moze igrati DMC-a isto, ima 3* a ovaj drugi 2*, tako da ce ovaj sto kosta tokene imati 2* sutra a ovaj drugi 1*
Od sutra gubim: golmana (4* srbin, jedan na jedan stoper), stopera (rumun, 3* bez specijalnosti), i napadaca mada on je vise onako grijao klupu nego sto je igrao (4*, indonezanin, 15 odigro, 8 golova, 2 asistencije u ligi, u ls 5 odigro jedan gol, jedna asistencija, u kupu 1 odigro, bez golova i asistencija, 2 MVP-a u ligi)
trenutno nemam nikakvog golmana, moram kupiti ali kako da ga kupim, planiram sacuvati ovo 10 tokena jos par dana i da potpisem ugovor ovom malom, imam 2 dmc-a, jedan ima 2* i plejmejker specijalnost, 25 god drugi bez specijalnosti 3*, 28 godina. imam napadaca 2* i jedan na jedan specijalnost ali ima malenu platu, a vidio sam da ako ima malu platu da nece puno napredovati bez obzira na godine.
Sad sam odradio puni trening sa ovim sto ne kosta tokena, i nije dobio nijedan skill poen.
^ ovo je taj lik.
^ ovo je ovaj drugi lik
eto ljudi, pomozite mi, znaci recite da li da uzmem ovog drugog i sacuvam ga do njegove penzije (a to je jos 14 ili vise sezona )
jer, treba mi i golman, zelio bih nekog mladog, do 25 godina, ali znajuci ove likove iz azije sto sekund prije kraja postave ponudu, tesko da cu uzeti nekog normalnog..
-
Famous
Разочаравајућа сезона! Могао сам ове сезоне до трипле круне и сјајно сам започео! Лигу сам на крају и освојио а што се тиче ЛШ и КУП: ЛШ лагано скроз до полуфинала и онда то полуфинале кобно код куће. посед 70.30 убио сам га тактиком али ми се тим није састављао! НЕМОГУЋЕ! И на крају пораз 2:1 ! У другом мечу нисам имао избора сем да насрнем на њега јер ми је требала победа са 2 разлике и опет пораз 2:1 поред промашених 3 шанси скок после корнера, 1 на 1...а да не говорим о бушној одбрани где сваки пут један његов шпиц кад покушава да их прође он прође иде 1 на 1. А штопере имам фантастичне којима фали неколико скила до 7 звездица.
КУП: Пошто сам завршио са тимом скаут квалитета и као што сваке сезоне завршим по новом формату купа сам добио противнике све 9. и 10. ниво! (ја сам 8.) Није ми то представљало проблем лаганица до полуфинала тактиком 5-4-1 , 4-4-2 и уски дијамант. Затим у полуфиналу противник 10. ниво који има све играче 5 звездица који се код мене виде као 7* и у првом мечу у гостима одлична игра 2/3 шансе сам искористио и он ме на крају изједначи на 2 2 у 90. минуту.Код куће : Били су му повређени оба штопера уместо њих играли су МЦ и АМР 5 контри на центершут увек је мој играч добијао лопту и сва 5 пута или корнер или статива или преко гола. на крају пораз 2:1 тај противник је касније са 3.1 лагано добио противника у финалу. Остаје утисак да сам најбоље одиграо тај куп од свих али ипак без трофеја. Игрица је почела да ме разочарава не знам докле ће бити овако али је стварно претерано.
-
Newbie
Bilo je i pokušaja 2 prijateljska meča da mi se igrači izmore od strane drugoplasiranog, ali imao sam dovoljno zelembaća
-
Serbian Forum Moderator
Moj savet Nikola da ne kupuješ tog igrača za 12T, vrlo će slabo da ti napreduje.
Rezime moje sezone:
Liga- Završio sam na poziciji 5. Cilj mi je bio top4 međutim sudbina je tako htela
Kup- 1/4 finala. Manje viže zadovoljan ipak je teži kup ove sezone.
Liga Šampiona- osvojena
-
Evo i ja da rezimiram sezonu.
Liga zavrsio sam kao 9.-namerno sam izbegao promociju posto nisam imao sansu za prva 4 mesta.
Kup dogurao sam do 1/2 najdalje u istoriji ali tu su mi igraci izgubili motiv.
Liga sampiona nikad gora prosao sam grupu kao prvi ali u 1(8 finala isto bez motiva i to moja prva postava
Zakljucak za sledecu sezonu mi treba barem 4-5 pristojnih igraca cisto da ojacam klupu.
U ligi cilj je jedno od prva cetiri mesta a u kupu dokle doguram