Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 141 to 150 of 158
Like Tree53Likes

Thread: Sezona 38: 10. mart - Kako vam ide?

Newbie LARSSON's Avatar
    Kako bogati nerješeno ovaj jedan meč ?

Newbie Red_Star_Zemun's Avatar
    На на на на на на на на ЛИГА ШАМПИОНА!

Shadow likes this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Kad već neću igrati LŠ sledeće sezone drago mi je da sam je ove osvojio

Rookie Džoni's Avatar

Da sam stigao na vreme kući da gledam, pobedio bih garant. :/

Rookie Veljko000's Avatar
    Sezona 38: 10. mart - Kako vam ide?-topeleven.jpg

Pozdrav svima Danas je zadnji dan lige,i ja sam jako sretan zato sto sam prvi u ligi,danas sam dobio 11:0 10 na tebeli Nadam se da ce tako biti i sledece sezone

Ako mozete da me dodate za prijatelja,evo mog linka profila http://www.facebook.com/veljko.misc?ref=tn_tnmn i napisi u poruci da ste sa foruma zato sto dnevno dobijem mnogo zahteva za prijatelja pa ne znam dali ste odavde ili ne
    Shadow likes this.

Apprentice
    e a sto jednostavno ne naprave da ko osvoji LS moze je igrati sledece sezone, pod uslovom da ne zavrsi u top 4 :/
    za zadnji dan lige pobjeda 4-1 kod kuce, zavrsio sam 2. sa 3 boda zaostatka, i da je lik izgubio danas opet bi osvojio zbog bolje gol razlike..
    Kao utjeha za ligu dobio sam 2 nova igraca, obojica su stoperi, samo ovaj jedan sto kosta 12 tokena moze igrati DMC-a isto, ima 3* a ovaj drugi 2*, tako da ce ovaj sto kosta tokene imati 2* sutra a ovaj drugi 1*

Od sutra gubim: golmana (4* srbin, jedan na jedan stoper), stopera (rumun, 3* bez specijalnosti), i napadaca mada on je vise onako grijao klupu nego sto je igrao (4*, indonezanin, 15 odigro, 8 golova, 2 asistencije u ligi, u ls 5 odigro jedan gol, jedna asistencija, u kupu 1 odigro, bez golova i asistencija, 2 MVP-a u ligi)
    trenutno nemam nikakvog golmana, moram kupiti ali kako da ga kupim, planiram sacuvati ovo 10 tokena jos par dana i da potpisem ugovor ovom malom, imam 2 dmc-a, jedan ima 2* i plejmejker specijalnost, 25 god drugi bez specijalnosti 3*, 28 godina. imam napadaca 2* i jedan na jedan specijalnost ali ima malenu platu, a vidio sam da ako ima malu platu da nece puno napredovati bez obzira na godine.
    Sad sam odradio puni trening sa ovim sto ne kosta tokena, i nije dobio nijedan skill poen.

^ ovo je taj lik.

^ ovo je ovaj drugi lik
    eto ljudi, pomozite mi, znaci recite da li da uzmem ovog drugog i sacuvam ga do njegove penzije (a to je jos 14 ili vise sezona )
    jer, treba mi i golman, zelio bih nekog mladog, do 25 godina, ali znajuci ove likove iz azije sto sekund prije kraja postave ponudu, tesko da cu uzeti nekog normalnog..

Famous nsretkovic's Avatar
    Разочаравајућа сезона! Могао сам ове сезоне до трипле круне и сјајно сам започео! Лигу сам на крају и освојио а што се тиче ЛШ и КУП: ЛШ лагано скроз до полуфинала и онда то полуфинале кобно код куће. посед 70.30 убио сам га тактиком али ми се тим није састављао! НЕМОГУЋЕ! И на крају пораз 2:1 ! У другом мечу нисам имао избора сем да насрнем на њега јер ми је требала победа са 2 разлике и опет пораз 2:1 поред промашених 3 шанси скок после корнера, 1 на 1...а да не говорим о бушној одбрани где сваки пут један његов шпиц кад покушава да их прође он прође иде 1 на 1. А штопере имам фантастичне којима фали неколико скила до 7 звездица.
    КУП: Пошто сам завршио са тимом скаут квалитета и као што сваке сезоне завршим по новом формату купа сам добио противнике све 9. и 10. ниво! (ја сам 8.) Није ми то представљало проблем лаганица до полуфинала тактиком 5-4-1 , 4-4-2 и уски дијамант. Затим у полуфиналу противник 10. ниво који има све играче 5 звездица који се код мене виде као 7* и у првом мечу у гостима одлична игра 2/3 шансе сам искористио и он ме на крају изједначи на 2 2 у 90. минуту.Код куће : Били су му повређени оба штопера уместо њих играли су МЦ и АМР 5 контри на центершут увек је мој играч добијао лопту и сва 5 пута или корнер или статива или преко гола. на крају пораз 2:1 тај противник је касније са 3.1 лагано добио противника у финалу. Остаје утисак да сам најбоље одиграо тај куп од свих али ипак без трофеја. Игрица је почела да ме разочарава не знам докле ће бити овако али је стварно претерано.

Newbie LARSSON's Avatar
    Sezona 38: 10. mart - Kako vam ide?-524426_363595173749196_112290856_n.jpg

Bilo je i pokušaja 2 prijateljska meča da mi se igrači izmore od strane drugoplasiranog, ali imao sam dovoljno zelembaća

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Moj savet Nikola da ne kupuješ tog igrača za 12T, vrlo će slabo da ti napreduje.

Rezime moje sezone:

Liga- Završio sam na poziciji 5. Cilj mi je bio top4 međutim sudbina je tako htela

Kup- 1/4 finala. Manje viže zadovoljan ipak je teži kup ove sezone.

Liga Šampiona- osvojena

Dreamer
    Evo i ja da rezimiram sezonu.
    Liga zavrsio sam kao 9.-namerno sam izbegao promociju posto nisam imao sansu za prva 4 mesta.
    Kup dogurao sam do 1/2 najdalje u istoriji ali tu su mi igraci izgubili motiv.
    Liga sampiona nikad gora prosao sam grupu kao prvi ali u 1(8 finala isto bez motiva i to moja prva postava
    Zakljucak za sledecu sezonu mi treba barem 4-5 pristojnih igraca cisto da ojacam klupu.
    U ligi cilj je jedno od prva cetiri mesta a u kupu dokle doguram
    nsretkovic likes this.

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast