☆ Kakvi ste sa tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
☆ Kakvi ste sa tokenima? ☆
☆ Da li ste zavrsili sve nadogradnje stadiona? ☆
☆ Koju ste formaciju pripremili za novu sezonu ? ☆
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
☆ Srećno svima ☆
Dobar početak:
Pozdrav kako ide nisam dugo bio ovde
Ove sezone ne igram na glavnom profilu ali neću da tankiram. Nisam nijednog igrača doveo već 2 sezone i vjerovatno se neću pojačavat ni naredne sezone. Imam još uvijek solidan tim koji dobro igra i bez menadžera. Trenutno se mučim na referalu koji nema tokena, nema love, nema kofera, slaba transfer lista, slaba ekipa itd., ali ciljevi visoki hahahahah
Posle 25 uzastopnih pobeda od pocetka sezone, poraz u Kupu ali nazalost ujedno i prekid neverovatne serije od 105 utakmica bez poraza! :-(
Ne mogu da verujem da je AMR Younes uspeo da skine Gamonala sa vecne liste po broju asistencija. Mislio sam da tog igraca niko nece dostici a cak su i velike sanse da ga pretekne i po broju golova.
Pregledom statistike prethodnih sezona vidim da je imao ucinak od 40-50 golova i 30-40 asistencija a u prosloj sezoni cak 90 golova i 60 asistencija sto je fantasticno tako da mi je ovo definitivno najbolji igrac jer ima mnogo manje tekmi od Gamonala.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ajoj... prošlo pola sezone, a samo 5 postova...