Jutros trazim nordgene, nadjem jednog ali vec su bile ponude i vidim da su u pitanju token ludaci i odustanem. Pocelo je sa cetvoricom, jedan je odustao posle 5-6 rundi, onda su trojica isla do 35-40 runde i od tada pa do kraja borba dva ludaka! Mogli su da kupe sebi zvanican dres za toliko tokena ali kad inat proradi. Ovaj sto je pobedio imao budzet 295 mil. a kupio igraca na kraju za skoro 700 mil. ! LUDILO!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
U ligi ponovo pobeda,ponovo bez vece muke
U ligi sampiona kiks protiv slabijeg tima,imao sam dosta veci posed,dosta vise suteva
protivnik bez neke vece sanse i bez suteva u okvir gola ali eto lopta nije htela u mrezu haha...
Napad mora malo da se razmrda,a odbrana je vec neko vreme ''na visini zadatka''
pa je ova utakmica lige sampiona 5. u nizu bez primljenog gola sto je
maltene svaka utakmica do sad (jer ne racunam kup iz koga sam namerno ispao)
Juče u 15 rundi bidovanja dobijam poruku "memory low" i gubim aukciju, danas u 9 rundi ista stvar. Celi dan nije pukla konekcija a dva dana zaredom puca kada biduzjem. Pa koja su bagra ovi majmuni iz Nordeusa pa to nije normalno. Ranije su Branko Milutinović i ostale glavešine izlazile na ukcije i skidale tokene, a sada to izgleda rade ovako. Uzmu 10 tokena i ostave te bez šanse da kupiš igrača!!! Moram naći slike gdje Branko Milutinović biduje. čuvam sve SS još od 2010.
Slikaj i posalji sliku dobices tokene nazad.
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Ovo je moje najjače bidovanje od pre par godina. Ja sam imao 900 M na računu, a on jedva 100 M. Bio je sa mnom u prvenstvu i kasnije su mu prodali ovog igrača da namire minus u klubu Tada sam imao oko 3.5K tokena pa mi ovo nije mnogo značilo, ali bilo je interesantno
Attachment 72437