Iz omladinske škole klince koristim samo za prodaju.
Rek'o odo' da ponovim ligu sa drugim profilom i zbog tog' namjerno pokvarim formaciju, al' džaba...
Poslije ove utakmice razmišljam da možda i nije loše držat' golmane u napadu
Počevši od sutra možete se prijaviti u nagradnoj igri:
http://forum.topeleven.com/top-eleve...tml#post429561
Mene samo zanima da li ti akademci brzo napreduju kao najbolji Nordgeni, ako to nije slučaj onda mi ne trebaju. Kofere i nekako skupim ali tokene nikako. Na drugom profilu sam kao i Shadow dobio jednog 4* od 6 tokena i jednog 2* od 0 tokena. Tog besplatnog sam potpisao da ga prodam kasnije, a drugi ne dolazi u obzir jer kao prvo kraj je sezone a kao drugo na tom profilu imam super transfer listu. Na glavnom profilu mi je bitno samo da li napreduju brzo, ako ne napreduju brzo onda mi je bolje iz gomile nordgena 3* od po 1 token izabrati onog koji najbrže napreduje i njega usavršiti da mi igra narednih 10 sezona.
Rezime sezone
Liga
Naredne sezone Super Liga, iako mi to nije bio cilj
Najkorisniji igrači lige
Spathis piše historiju, iz sezone u sezonu je najbolji asistent.
Kup
Liga Šampiona
Na kraju sam zadovoljan utješnim trofejom, nažalost još jedno izgubljeno finale.
Ekipa i statistika
Čestitam svima na osvojenim trofejima, svima ostalima više sreće naredne sezone...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522