Smesno i dalje.
Smesno i dalje.
Da dovučeš tog od 4* na 6* treba ti 150 zelenih kofera...
Po meni, treba ga uzeti i probati. Ako je recimo napadac i daje dosta golova onda vredi. Naravno, ko moze da priusti 150 zelenih kofera. Dakle, osnovno je pitanje da li je Nordeus s ovom novinom ubacio te talente kroz u-21 ili ne? E sad odigrati celu sezonu sa takvim igracem koji spusta kvalitet ekipi i koji treba da cuva protivnike koji su 5* ili skaut jeste rizik ali ako se dobija veliki talenat mozda i vredi istrpeti ga.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Moje misljenje je da vredi dati tih 6 odnosno 13 tokena
samo ako igraci brzo napreduju na treninzima i ako
na utakmicama pokazuju taj svoj talenat i rade nesto konkretno za tim...
U suprotnom mozda bi kupio ovog od 6 tokena i trenirao do sl sezone,
pod uslovom naravno da odlucim da ne idem na visi nivo lige i to samo
zato sto bi voleo da imam nekog iz svoje mlade skole u prvoj postavi...
Na mom nivou transfer lista je dobra pa sa 13 tokena mogu da kupim bar
dvojicu relativno mladih igraca (22-25 godina recimo) blizu seste zvezdice,sto je svakako bolja investicija
Ladno mi ne da da dodam skil poen igraču na staroj verziji... DMC je, a ne da da dodam u odbranu, samo na fitnes, a razlika između odbrane i napada nije 20...
U vezi ovih akademaca 14T za igraca koji vec sutra pada na 4* mnogo je.
Ja ne kupujem tokene i sa 35T skoro svake sez na pocetku mogu da promenim skoro 95% igraca.
Moje misljenje igraci sa 5* nebi trebali biti skuplji od 10T ako se dobro secam samo jednom sam kupio ovog skupljeg i nije se nesto pokazao.