Trebalo bi isprobati nekad, i medju nordgenima je nekad ogromna razlika u brzini napredovanja. Tako imam u timu lijevog i desnog beka nordgene koji mi igraju vec nekoliko sezona, ali na lijevog beka sam potrosio za 40% više kofera tako da mislim da mi je bolje bilo da sam trazio zamjenu nego sto sam ga forsirao. Ove sezone mi jedino taj lijevi bek nije uspio prijeci u skaute. Počeo sam selektovati nordgene po brzini napredovanja. Kad kupim nordgena 3* i treniram na staroj verziji ako ide preko 165% (bar jednom iz 3-4 pokusaja) na trening utakmici (intenzitet 3 crte) onda je super talent, ako ide od 145% do 165% onda je prosječan a ako ide ispod 145% onda je spor i vrlo tesko ga je istrenirati do 8*.
Ma ne mora to ništa da znači, ta brzina napredovanja... Imam ja extra brze nordgene, DC i GK, pa kurcu ne valjaju... A recimo Niedda mi je jedan od najsporijih nordgena, pa vidi kako igra, a ne izvodi prekide... Prati ostale po brzini napredovanja samo zato što je često igrač utakmice, pa dobija bonus skil poene...
![]()
Brutalna sezona sto se saveza tice, na pocetku nam je ostanak visio a na kraju 4/4 100% ucinak s time da je razocaranje sto nismo sve utakmice dobili, samo 2 puta je bilo 36-0 steta, ali dobro iduce sezone krecemo sa 745 bodova dakle opet iz 2.srebrne ali samo 6 bodova ce nam falit za ulaz u 1.srebrnu
Zavrsili smo i na prvom mjestu u ovom djelu saveza nije lose
Ostalima cestitam na pojedinacnim uspjesima kao i upjesima u njihovim savezima iduce sezone nadam se da cete ostvarit zacrtano.
S postovanjem uprava CA Boce Juniors