Liga:
Danas derbi sezone vrv
LS:
Trebalo bi proci dalje.
Kup:
Steta bas steta je
Statistika tima:
![]()
Liga:
Danas derbi sezone vrv
LS:
Trebalo bi proci dalje.
Kup:
Steta bas steta je
Statistika tima:
![]()
@shadow
Oba AMC-a i nemaju bas neku statistiku. Da li da umesto Turana ubacis nekog veznog igraca i tako pojacas sredinu terena?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Bice ovo sezona u znau trojke
Probacu bas lespa.
Jel' konačno došlo vrijeme da završim ligu bez poraza?
![]()
Vidim nordeus vas sve pokrao u poslednje vreme
a meni sve tece glatko maltene cele sezone,sobzirom
da se borim za prvo mesto,i da igram 1/2 finala LS ocekujem neku veliku kradju![]()
Imate li vi problema sa savezom?
U posljednje vrijeme često mi se dešava da ne mogu otvoriti chat, pogledati listu članova... I što je najgore, tokom utakmice nisam mogao podržati kolege jer mi nisu bili prikazani njihovi mečevi?!
Takvih problema nemam. Imao sam nekih drugih problema na samom početku saveza. Utakmica mi je trajala 3 dana dok konačno nisu izbacili rezultat utakmice. Sa chatom imam probleme ako sam dugo vremena na igri, pa onda nemogu da napišem poruku jer neradi mi tastatura (to rješavam refreshom).
Evo jedan BUG sa početka saveza:
Video made by Srki (Glogovica).
Pao sam u ligi na 5. mjesto
U kupu sam se zeznuo kad sam pustio Rauhbein, jer sad vidim da sam mogao do finala. Nemogu osvojit, al mogao sam do finala JBGA
U ligi šampiona jedva pobjeda na gostovanju kod Kragujevca od 0:1, pala je forma nakon 2 uzastopna poraza u ligi pa moram biti zadovoljan
Finale kako sam i predvidio, mada ja bih volio Zenit za promjenu